Produktkategori

Sökterm

När autokomplettering är tillgänglig använd piltangenterna upp och ner för att granska och tryck på Enter för att välja. Användare av pekskärm kan utforska med pekning eller svepgester.
AnvändareVarukorg
Tillbaka
Tillbaka

Asko matlagning med ånga

Det finns många fördelar med att laga mat med ånga; bland annat så framhäver det smaker och bevarar fler vitaminer och andra näringsämnen än traditionella metoder. Våra kombiångugnar har ett unikt ångsystem som skapar ren ånga och inget annat. Detta är möjligt tack vare flödesmätaren, som ser till att rätt mängd vatten används, och separatorn som separerar den rena ångan från kondensvattnet. Det kondenserade vattnet droppar ner i bottnen av ugnen där det värms upp och blir ny ånga. Det gör att maten blir ångad och inte kokt.

Tillsammans med kocken Alexey Alexeyev från St. Petersburg har vi tagit fram några delikata recept som passar utmärkt för tillagning med ånga. Alexey inledde sin karriär som kock 2009, och under sina många resor och arbeten på olika Michelinrestauranger över hela världen blev han förälskad i den skandinaviska minimalismen och det nordiska köket.

Det allra viktigaste för Alexey är presentationen av hans rätter och att de har rena smaker. Hans kunskap, filosofi och förmåga att trolla med kulinariska tekniker speglas på ett perfekt sätt i hans maträtter. Vi hoppas att du kommer att uppskatta recepten och att de inspirerar dig till att utforska ännu mer matlagning med ånga.

Recept

Nedladdningar