ASKO - ASKO Professional

Robusta, pålitliga professionella vitvaror som underlättar din vardag.

Våra professionella maskiner är perfekta där vanliga hushållsmaskiner inte räcker till, eller uppfyller de högt ställda hygieniska kraven inom ex sjukvård eller omsorg. Våra proffsprodukter har en lång hållbarhet, är enkla att använda och har specialanpassade program som uppfyller våra kunders krav.

Se våra professionella vitvaror

Garantier

2 års garanti på professionella produkter 2 års garanti på professionella produkter ASKOs garanti på professionella produkter är en säkerhet för att produkterna lever upp till en god kvalitet och service. Gäller för ASKOs professionella produkter som köpts efter 1 september 2012.
10 års reservdelsgaranti 10 års reservdelsgaranti Vår reservdelsgaranti ger dig en säkerhet för att vi kan leverera reservdelar till din ASKO professionella produkt under minst 10 år från inköpsdatum. Gäller för ASKOs professionella produkter som köpts efter 1 september 2012.
Lång hållbarhet Lång hållbarhet Våra långtidstester på 15 000 cykler ger dig en trygghet i en hållbar maskin. Vi testar höga temperaturer, läckage och elsäkerhet, in i minsta detalj.
Miljövänliga lösningar Miljövänliga lösningar ASKO´s Professionella tvätt- och diskmaskiner är alla ECO modeller och kan anslutas till ett varmvattenintag. Ett bra sätt att spara energi och miljö.