Produktkategori

Sökterm

När autokomplettering är tillgänglig använd piltangenterna upp och ner för att granska och tryck på Enter för att välja. Användare av pekskärm kan utforska med pekning eller svepgester.
AnvändareVarukorg
Tillbaka
Tillbaka

POCHERAT ÄGG PÅ ROSTAT BRÖD

Ingredienser:

1 ägg
100 g brioche
20 g smör
40 g avokado
40 g körsbärstomater
10 g olivolja
1 g timjan
Vitlök
Salt och peppar

TILLAGNING:

1. Lägg hela ägget i ugnen och ställ in ugnen på sous vide-funktionen, tillaga dem på 64 °C i 50 minuter.

2. Dela körsbärstomaterna i halvor under tiden. Krydda dem med salt, peppar och möjligtvis lite örtvinäger. Tillsätt timjan och hackad vitlök.

3. Skala avokadon och krydda med salt och peppar.

4. Stek en tjock skiva briochebröd i smöret tills den blir gyllenbrun.

5. När ägget är klart, låt det svalna i en liten skål med vatten.

6. Placera tomat och avokado på den stekta briochen.

7. Skala ägget och placera det ovanpå briochen och salladen. Servera.