Produktkategori

Sökterm

När autokomplettering är tillgänglig använd piltangenterna upp och ner för att granska och tryck på Enter för att välja. Användare av pekskärm kan utforska med pekning eller svepgester.
AnvändareVarukorg
Tillbaka
Tillbaka

GGN Inspired cod broccoli

Ingredienser:

140 g torsk
100 g grön broccoli
100 g lila broccoli
20 g bearnaisesås
10 g gäddkaviar
Salt och peppar
Dillkronor

Bearnaisesås:

2 äggulor
30 g smör
10 g rödvinsvinäger
Salt
Peppar
1 g dragon

TILLAGNING:

1. Marinera torsken med olja, örter och vitlök. Vakuumförpacka och tillaga med sous vide-funktionen på 52 °C i 20 minuter.

2. Tillaga lila och grön broccoli med olivolja och vitlök på kombi-ångfunktionen med ångintensitet 2 på 220 °C i 12 minuter.

3. Gör bearnaisesåsen (se nedan) och servera sedan torsken med gäddkaviar, sås och broccoli.

Till såsen:

Smält smöret. Värm och vispa äggulan över ett vattenbad. Häll i smöret i en tunn stråle och fortsätt vispa. När såsen har tjocknat, tillsätt rödvinsvinäger, salt, peppar, dragon