Produktkategori

Sökterm

När autokomplettering är tillgänglig använd piltangenterna upp och ner för att granska och tryck på Enter för att välja. Användare av pekskärm kan utforska med pekning eller svepgester.
AnvändareVarukorg
Tillbaka
Tillbaka

KYCKLINGBRÖST MED SOUS VIDE

Ingredienser:

180 g kycklingbröst
10 g vitlök
2 g timjan
40 g minimorötter
70 g karljohanssvamp
20 g gröna ärtor
30 g rödvinssås
10 g rödlök

Till rödvinssåsen:

1 l rödvin
10 g vitlök
100 g socker
5 g timjan
5 g rosmarin
5 g smör

 

TILLAGNING:

1. Marinera kycklingen med timjan och vitlök. Vakuumförpacka den och tillaga med sous vide-inställningen på 64 °C i 30 minuter. Stek därefter kycklingen tills den får en frasig yta.

2. Stek svamp, gröna ärtor och morötter tillsammans med rödlök och timjan.

3. Tillsätt rödvinssåsen.

Till rödvinssåsen:

Häll 1 l torrt rödvin i en kastrull eller panna. Reducera till 50 % och tillsätt sedan vitlök, timjan, rosmarin och socker. Tillsätt kallt smör.