Sök:
Torkskåp

ASKO:s torkskåp ger skonsam torkning

ASKO:s torkskåp ger skonsam torkning

Våra torkskåp är väldigt rymliga och motsvarar 16 meter tvättlina. Inredningen är flexibel och den intelligenta utformningen gör att de är väldigt enkla att anpassa för olika typer av tvätt.


Slipp kaoset som lätt uppstår när kläder hänger på tork över dörrhandtag, duschstänger och arbetsytor – och häng istället undan allt där det kan torka skonsamt och snabbare än tidigare. Ett torkskåp gör det möjligt att på ett bra sätt att ta hand om familjens kläder och samtidigt hålla huset snyggt.


Du kan även torka våta och fuktiga kläder, skor, stövlar, handskar, mössor och andra saker som kan bli blöta utan att ha tvättats.

Våra torkskåp är utformade för att våra så tysta som möjligt (58dB) och samtidigt minimera energiförbrukningen.


Våra produkter är samdesignade vilket gör att du kombinera ditt torkskåp med t.ex. en torktumlare, mangel och tvättmaskin för en snygg helhetslösning.

Torkskåp

Övriga modeller

DC7583 torkskåp

DC7583 torkskåp


DC7583 torkskåp
Våra Line Series™ - Classic tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp är hållbara, funktionella och användarvänliga maskiner. Användargränssnittet är robust och enkelt att använda och förstå. Du gör enkelt dina programval genom att använda en jog dial. Sedan väljer du temperatur och andra eventuella tillval genom att använda knapparna till höger. LC display visar tydligt kvarvarande tid. I ett svensktillverkat ASKO torkskåp kan du torka det mesta som inte kan eller bör torkas i en torktumlare, exempelvis skor, jackor, skidkläder och fritidskläder. Våra torkskåp är väldigt flexibla och rymliga och motsvarar 16 meter tvättlina. Torkskåpet uppfyller också de krav som den p ...
Torkskåp med Autoprogram
Vit eller rostfri