ASKO - ASKO Professional

Robusta, pålitliga professionella vitvaror som underlättar din vardag.

För professionell hantering av tvätt, torkning och disk

Våra professionella maskiner är perfekta där vanliga hushållsmaskiner inte räcker till, eller uppfyller de högt ställda hygieniska kraven inom ex sjukvård eller omsorg. Våra proffsprodukter har en lång hållbarhet, är enkla att använda och har specialanpassade program som uppfyller våra kunders krav.

Just nu får du 2 års garanti på professionella produkter och 10 år reservdelsgaranti. Läs mer här

Se våra professionella vitvaror

Lång hållbarhet Våra långtidstester på 15 000 cykler ger dig en trygghet i en hållbar maskin. Vi testar höga temperaturer, läckage och elsäkerhet, in i minsta detalj.
Miljövänliga lösningar ASKO´s Professionella tvätt- och diskmaskiner är alla ECO modeller och kan anslutas till ett varmvattenintag. Ett bra sätt att spara energi och miljö.

ASKO professionella broschyr

ASKOs professionella serie omfattar tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och diskmaskiner. Sortimentet täcker med fördel behovet av tvätt, torkning och diskning där det finns behov av professionella produkter till professionell hantering. ASKO har under många år producerat professionella maskiner och med detta har vi byggt upp en solid erfarenhet kring de krav som ställs av professionella användare. Maskinerna används typiskt flera gånger om dagen och av olika användare, och detta ställer högre krav på hållbarhet och användarvänlighet.