Sök:
Hidden Helpers™

Gör livet lite enklare

Gör livet lite enklare

Vi vet att tvättstugor ofta saknar arbetsytor, plats för att vika tvätt och förvarings-utrymmen. Våra smarta Hidden Helpers™, som den utdragbara strykbrädan, den rymliga sockellådan och den praktiska sorteringslådan är perfekta hjälpredor i din klädvård.

Hidden Helpers™

Smarta lösningar

Förhöjningssockel

Förhöjningssockel


Förhöjningssockel
Förhöjningssockel i rostfritt stål. Passar till: Line Series™, Circle Series™ & Fully Integrated Series™. Stabil förhöjningssockel i rostfritt stål som ger en mer bekväm lasthöjd, den ökar höjden med 30 cm.
Rostfritt stål
Hyllplan & trådback

Hyllplan & trådback


Hyllplan & trådback
Enligt våra undersökningar saknar den svenske konsumenten framförallt två saker i sitt klädvårdsrum:lagringsplats för ren och/eller smutsig tvätt och arbetsyta. Det har vi tagit fasta på när vi har utvecklat våra Hidden Helpers™. Denna unika Hyllplan & trådback finns i vitt eller titanium och passar till: Line Series™. Denna produkt har en trådkorg och en utdragbar teleskopisk hylla. Kan användas som arbetsyta eller extra yta för att vika och sortera kläder. Trådbacken är en enkel och bra lösning för att bära tvätten till garderoben. Arbetsytan ger dig bra med plats för att vika tvätten direkt efter torkning. Vi har tagit bort alla handtag och istället infört en “tryck & ...
Vitt eller titanium
Integrerad strykbräda

Integrerad strykbräda


Integrerad strykbräda
Denna integrerad strykbräda är en enkel, men självklar och väl genomtänkt lösning. Den kommer väl till pass när du behöver stryka dina kläder, men som osynligt och säkert göms undan när den inte används. Den kan kompletteras med en ärmstrykbräda för strykning av skjortärmar och andra smalare föremål. Med våra Hidden Helpers™ får du praktiska, inbyggda lösningar som kommer att vara till stor hjälp när du tar hand om din tvätt. Vi har tagit bort alla handtag och istället infört en “tryck & dra-lösning” (förutom på sorterings-enhetens lucka som har ett handtag), som ger ett modernt och stilrent intryck. Allt som krävs för att öppna är ett enkelt tryck.
Vitt, titanium eller Touch Proof™ rostfritt stål
Sockellåda med hylla

Sockellåda med hylla


Sockellåda med hylla
Hidden Helpers™ Sockellåda med hylla. Passar till Line Series™, Circle Series™ & Fully Integrated Series™. Är en 30 cm hög, mycket användbar låda. Perfekt för förvaring av tvättmedel, sköljmedel, galgar, klädnypor, bruksanvisningar och annat som kan behövas i klädvårdsrummet. Den kan till exempel placeras under tvättmaskinen eller torktumlaren på ett praktiskt och smart sätt. Det gör att du får en bättre arbetshöjd när du fyller och tömmer maskinen. Lådan har också en hylla som är praktisk att ha när tvätten läggs i eller tas ur.
Vitt, titanium eller Touch proof™ rostfritt stål
Stor trådback

Stor trådback


Stor trådback
Hidden Helpers™ Stor trådback passar till vår Line Series™ or Circle Series™. En uttagbar tvättkorg som är lätt tillgänglig från torktumlaren. Det här är en helt ny lösning som kommer väl till hands när tvätten plockas ut och ska bäras in till garderoberna eller till arbetsbänken för att vikas. Vi har tagit bort alla handtag och istället infört en “tryck & dra-lösning” (förutom på sorterings-enhetens lucka som har ett handtag), som ger ett modernt och stilrent intryck. Allt som krävs för att öppna är ett enkelt tryck.
Vitt eller titanium
Utdragbart hyllplan

Utdragbart hyllplan


Utdragbart hyllplan
Hidden Helpers™ utdragbart hyllplan som passar till Line Series™ eller Circle Series™. Smart och praktisk hjälpreda som gör det så mycket enklare att lägga i och ta ur tvätt! Vi har tagit bort alla handtag och istället infört en “tryck & dra-lösning” (förutom på sorterings-enhetens lucka som har ett handtag), som ger ett modernt och stilrent intryck. Allt som krävs för att öppna är ett enkelt tryck.
Vit och titanium