Tvättstuga
Sök:

ASKO TVÄTTSTUGA

Vi på ASKO tar dina smutsiga kläder på fullaste allvar. Med vårt tvättstugakoncept erbjuder vi våra kunder ett smakfullt sortiment av produkter som enkelt smälter in i alla omgivningar utan att tappa sin funktionalitet. Vårt sortiment av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och Hidden Helpers™ skapar tillsammans en funktionell, samdesignad och snygg helhet. Vi lägger trots allt ner en hel del tid på att tvätta, så det finns all anledning att göra tvättstugan till ett utrymme som är både snyggt, praktiskt och trevligt. De har alla svensk text i displayen och är enkla att använda och förstå. Produkterna är också modulära, vilket betyder att de kan stå var för sig eller som en del av ett större system. Det gör att de smälter in i vilken miljö som helst. I hem med små utrymmen för tvätt krävs kanske en flexibel och funktionell lösning som tar liten plats, i andra hem kanske man väljer att kombinera tvättstugan med en spa-avdelning. Du kan skapa ett funktionellt och stilrent helhetsintryck som passar dina behov perfekt.

Tvättmaskiner

Tvättmaskiner

Med en tvättmaskin från ASKO ger du dina kläder bästa möjliga tvättresultat. Alla våra modeller har A i tvättmärkning och ger dig många tidsbesparande program och tillval. De är även vatten- och energisnåla och pryder sin plats i både form och funktion.

Torktumlare

Torktumlare

Tack vare sensorer som automatiskt känner av tvätten kontinuerligt, torkar våra torktumlare din tvätt på kortast möjliga tid, och med den lägsta möjliga energiförbrukningen. Maskinerna är även lätta att förstå och använda.

Torkskåp

Torkskåp

Våra torkskåp är väldigt rymliga och motsvarar 16 meter tvättlina. Inredningen är flexibel och den intelligenta utformningen gör att de är väldigt enkla att anpassa för olika typer av tvätt. Det gör att du alltid får maximal torkeffekt.

Mangel

Mangel

Med en strykmangel går det snabbt och enkelt att bli klar med strykningen, och resultatet är den bästa sortens vardagslyx. Tänk dig bara att få krypa ner i en säng med nytvättade, nymanglade lakan.

Hidden Helpers™

Hidden Helpers™

Vi vet att det finns ett stort behov av funktionella förvaringslösningar och arbetsytor i en tvättstuga. Våra Hidden Helpers™ är enkla men smarta uppfinningar som alltid finns till hands.