Unika fördelar - | ASKO Appliances

Unika fördelar

10.000 års erfarenhet

Designen på ASKOs ugnar är baserad på traditionella vedeldade bakugnar som går långt tillbaka i tiden. De avrundade hörnen garanterar en optimal fördelning av värmen och därmed enastående resultat.

Snabbt och enkelt

Några gånger ska det bara gå snabbt – och det går med en ugn från ASKO. På bara 6 minuter är ugnen uppvärmd till 200 grader och på så sätt kan du bli klar med middagen i tid

Plats för extra mycket

Med en storlek på 65 l och en internbredd på hela 46 cm får du enkelt plats med mat till alla. Du kan baka på upp till tre olika nivåer samtidigt, medan fläkten längst bak i ugnen ser till att värmen fördeles jämnt och effektivt. Teleskopstängerna gör det enkelt att fördelas.

Utforska de många möjligheterna

ASKOs spisar kombinerar perfekta resultat, smarta funktioner och stor kapacitet med enkel användning och skötsel. Våra ugnar och kokplattor ger dig den bästa upplevelsen och de bästa resultaten. En spis är det perfekta valet i mindre kök där man har begränsat med plats, men samtidigt inte vill kompromissa med de kreativa möjligheterna.

Medium eller genomstekt?

Med en stektermometer får du kontroll över maten

Med en stektermometer får du full kontroll. Du kan själv ställa in önskad temperatur och tillhörande tillagningsprogram kommer att se till att ugnen värms upp och stängs av igen när köttet är som du vill ha det.

Extra kraftig

Induktionsplatta med boostfunktion värmer extra snabbt upp till kokpunkten

För att få ett extra snabbt uppkok på induktionsplattan väljer du boost-funktionen. På så sätt får du ut induktionsplattans maxeffekt på kort tid och kan sätta fart på matlagningen. Samtidigt gör induktionens snabbhet att det är möjligt att skruva ned lika snabbt, så att maten inte kokar över eller blir bränd.

Den perfekta lågan

Professionella kockar föredrar gas

Mycket kraftiga gasbrännare värmer upp grytorna med stigande hastighet, vilket gör att du kan laga dina måltider på några få minuter. Grönsakerna blir spröda och tillagade på rätt sätt och på så sätt bevaras fler vitaminer, mineraler och andra näringsämnen i förhållande till mat som tillagas på ett konventionellt sätt.