Sök:

ASKO medverkar på Gothia Cup


2011-07-01
ASKO upprepar förra årets succé -
inreder unik tvättstuga under Gothia Cup 2011
Under Gothia Cup, 17-23 juli 2011 i Göteborg, upprepar ASKO förra årets succé och inreder en unik tvättstuga med lounge där spelarna kan tvätta sina fotbollsdräkter. ASKO Laundry Lounge är en tvättstuga på 200 m² med 15 tvättmaskiner och 15 torktumlare. Vi vill skapa en tvättstuga som också blir en social mötesplats för deltagarna i Gothia Cup, en tvättstuga där de kan umgås samtidigt som deras matchställ blir skonsamt och effektivt rengjorda. Under fotbollsturneringen i fjol tvättades och torkades ca. 850 tvättar vilket motsvarar 5,1 ton tvätt!Världens största ungdomsturnering i fotboll

Gothia Cup 2011 på Heden i Göteborg är världens största ungdomsturnering i fotboll. Vi är glada över att även i år delta i detta fina evenemang och inreda en unik tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare. Vi välkomnar alla fotbollsspelare, deras föräldrar och tränare till vår tvättstuga, där man kan träffas och umgås i en avkopplande miljö medan ASKOs tvättmaskiner rengör smutsiga och svettiga träningskläder på ett miljövänligt sätt.

 

En trevlig och social tvättstund

De flesta av oss associerar tvättiden till något tråkigt som måste göras. Vi ser det därför som en utmaning att förändra den bilden av tvättstugan genom att skapa en roligare Laundry Lounge. Kom till oss med dina matchkläder och gör tvättstunden till en trevlig och social upplevelse istället. Du kommer att möta människor från hela världen medan våra tvättmaskiner gör det smutsiga jobbet.
För rent spel och rena sportkläder

Laundry Lounge rymmer 15 tvättmaskiner (specialmodell framtagen för Gothia Cup) och 15 torktumlare från ASKO. I fjol tog våra maskiner hand om ca. 150 tvättar per dag, så det blev många ton matchkläder som tvättades under turneringens sex dagar. Alla ASKOs produkter finns att köpa hos ELON, som är samarbetspartner till projektet. Laundry Lounge kommer att finnas på Gothia Heden Center under Gothia Cup och är öppen dagtid för besökare och deltagare mellan 17-23 juli. Nytt för i år är att du kan boka din tvätt-tid även via web och smartphone (bokningssystemet är levererat av APTUS). ASKOs personal kommer att finnas på plats och hjälper till med tvätten.


 

 Ladda ner PDF »
Follow ASKO