Sök:
Kyl och Frys

Snygga och praktiska kyl- och frysskåp

Snygga och praktiska kyl- och frysskåp

Våra kyl- och frysskåp karaktäriseras av rena, enkla linjer, TouchProof™-behandlade dörrar, touch-kontroll och är utrustade med en tryckutjämnare som gör dörrarna lätta att öppna och stänga. Vårt tystaste kylskåp har en ljudnivå på bara 39 dB, vilket är som en knappt hörbar viskning. Våra kyl- och frysskåp är snygga att se på och praktiska att använda.


ASKOs kyl och frys har en 0° zon som förlänger lagringstiden och säkerställer kvaliteten på temperaturkänsliga matvaror. Kylskåpen har även ett dynamiskt kylsystem, där en fläkt driver runt den kalla luften så att det är lika kallt på översta som nedersta hyllan.


No-Frost-systemet som alla ASKOs kylar och frysar har är ett intelligent avfrostningssystem som frostar av när det behövs och inte enligt ett givet intervall och därför krävs ingen manuell avfrostning.


Alla ASKOs kyl- och frysskåp har energiklass A+ för lägsta möjliga energiförbrukning.

Både kylsystemet och isoleringen innehåller miljövänliga gaser (freonfria) som inte påverkar ozonlagret eller bidrar till växthuseffekten.


Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera ditt frysskåp med t.ex. en diskmaskin, inbyggnadsugn och hällspis för en snygg helhetslösning.

Kyl och Frys