Sök:
Kombinationsugnar

Kombinationsugn (varmluft/grill/mikro)

Kombinationsugn (varmluft/grill/mikro)

Den här kombinationsugnen ger dig all flexibilitet du kan få vid kombinerad matlagning. Det är en konvektionsugn (inklusive fläkt) med samma snabbhet som en mikrovågsugn. Med en kombinationsugn får du tre typer av tillagning: mikrovåg, traditionell varmluft och grill samt kombinationstillagning. Den är också samdesignad med våra övriga köksmaskiner.


Stor kapacitet

Vår kombinationsugn har ett stort ugnsutrymme på 40 liter och har en stor roterbar tallrik på 36 cm. Det ger dig mycket utrymme för att laga större måltider, tina söndagssteken eller förbereda många rätter samtidigt.


Två ugnar

Om du har en kombinationsugn tillsammans med din vanliga ugn kan du laga två eller fler rätter samtidigt. Eller om du har ett litet kök och saknar utrymme är det den perfekta lösningen, eftersom den har två ugnar i en.


Lätt att använda

Kombinationsugnen har flera förprogrammerade rätter – allt du behöver göra är att välja den rätt du vill tillaga, så gör ugnen resten. Den är lätt att använda och förstå. Innerbelysningen tänds automatiskt när dörren till kombinationsugnen öppnas.


Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera din kombinationsugn med t.ex. våra inbyggnadsugnar, köksfläktar och hällar.

Kombinationsugnar