Sök:
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar

Alla dina matlagningsbehov kommer att bli uppfyllda med våra nya samdesignade inbyggnadsugnar. De har alla moderna egenskaper som t.ex. varmluft, grill, varmhållning, pyrolys samt flera smarta program som du behöver för professionell, tidsbesparande matlagning.


Det finns också 12 förprogrammerade rätter (t.ex. pizza, rostbiff, kakor). När du har valt och lagt maten i ugnen analyserar speciella sensorer fukthalten i maten och anpassar tillagningstiden så att den passar exakt.


Fördelen med en varmluftugn är att värmen fördelas jämt i hela ugnen vilket gör att du t.ex. kan grädda flera plåtar vid bullbak till skillnad om du enbart hade över- och undervärme.


Tack vare pyrolysfunktionen (självrengöring) är inbyggnadsugnen lättare att rengöra från stänk och spill som bränt fast. Ugnen värms upp till en mycket hög temperatur (500 °C) och under tiden låses ugnsluckan automatiskt och fyra lager glas och en fläkt håller luckan sval.


Våra inbyggnadsugnar har teleskopskenor som gör det enkelt att sätta in och ta ut mat ur ugnen. Dra helt enkelt ut formen med hjälp av de utdragbara skenorna (upp till tre). Perfekt när du ska krydda kycklingen eller ösa steken.


Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera din inbyggnadsugn med t.ex. en av våra köksfläktar, hällar och diskmaskiner.

Inbyggnadsugnar

Standard/Pyrolysugnar - 60 cm

OP8620S

OP8620S


OP8620S
Multifunktionell inbyggnadsugn med pyrolysrengöring. I TouchProof™ rostfritt stål, SenseSeries™ modell. Denna ugn rengör sig själv tack vare det praktiska pyrolysfunktionen. Under den här cykeln värms ugnen upp till en mycket hög temperatur (500 °C) för att få bort stänk och spill som bränt fast. Ugnsluckan låses automatiskt och fyra lager glas och en fläkt håller luckan sval. Rengöringsprocessen pågår i ungefär två timmar. Sedan kan den resterande askan enkelt torkas upp med en fuktig trasa från ugnens botten.
Multifunktionell ugn med pyrolys
Sense Series™
OP8640S

OP8640S


OP8640S
Multifunktionell inbyggnadsugn med pyrolysrengöring i TouchProof™ rostfritt stål, Sense Series™ modell. Denna ugn rengör sig själv tack vare det praktiska pyrolysfunktionen. Under den här cykeln värms ugnen upp till en mycket hög temperatur (500 °C) för att få bort stänk och spill som bränt fast. Ugnsluckan låses automatiskt och fyra lager glas och en fläkt håller luckan sval. Rengörings processen pågår i ungefär två timmar. Sedan kan den resterande askan enkelt torkas upp med en fuktig trasa från ugnens botten. De smarta teleskopsskenorna är en praktisk och stabil lösning som gör det enkelt att sätta in och ta ut mat ur ugnen. Dra helt enkelt ut formen med hjälp av de u ...
Multifunktionell ugn med pyrolys
SenseSeries™
OP8651S

OP8651S


OP8651S
Multifunktions inbyggnadugn med pyrolysrengöring i TouchProof™ rostfritt stål, Sense Series™ modell. Alla dina matlagningsbehov kommer att bli uppfyllda med denna ugn Den har alla moderna egenskaper som du behöver för professionell, tidsbesparande matlagning, och eftersom den också ärintelligenta, så kan den göra mer för dig i köket än din traditionella ugn. Denna ugn rengör sig själv tack vare det praktiska pyrolysfunktionen. Under den här cykeln värms ugnen upp till en mycket hög temperatur (500 °C) för att få bort stänk och spill som bränt fast. Ugnsluckan låses automatiskt och fyra lager glas och en fläkt håller luckansval. Rengörings-processen pågår i ungefär två tim ...
Multifunktionell ugn med pyrolys
Sense Series™
OT8620S

OT8620S


OT8620S
Multifunktions inbyggnadsugn i Touch Proof™ rostfritt stål, SenseSeries™ modell. Ugnen har teleskopsskenor vilket är en praktisk och stabil lösning som gör det enkelt att sätta in och ta ut mat ur ugnen. Dra helt enkelt ut formen med hjälp av de utdragbara skenorna. Perfekt när du ska krydda kycklingen eller ösa steken. Det gör det också lättare att lyfta ut tunga rätter ur ugnen och hindrar att du bränner dig. Med timern kan du ställa in önskad tid och ugnen stängs då automatiskt av när tiden är inne och ger ifrån sig en ljudsignal, så att du kan höra när det är dags för middag. Du kan också programmera ugnen att starta en viss tid.
Multifunktionell ugn med EasyClean
Sense Series™

Ångugn - 45 cm

OS8440S

OS8440S


OS8440S
Ångugn för sund matlagning. Sense Series™ modell i TouchProof™ rostfritt stål. Ångkokning är ett naturligt, sunt och smakfullt sätt att laga mat. Den är överlägsen annan matlagning.En ångugn hjälper dig att äta sunt och naturligt eftersom den bevarar smaken bättre i maten. Tillagningen börjar omedelbart, till skillnad mot kokning då vattnet först måste värmas upp. Kött, fisk och grönsaker kan lagas samtidigt: Ställ bara in tiden för den rätt som kräver längst tillagning, så finns det ingen risk för överkokning. Det riktigt fantastiska med ångkokning är att en hel middag kan lagas på en enda gång.Till skillnad från andra ångugnar har ASKOs ångugnar inte någon pump, utan ...
Ångugn
Sense Series™

Mikro/kombi-ugnar - 45 cm

OM8431S

OM8431S


OM8431S
Nu för tiden är mikrovågsugnen en självklar del av köket. Den spar tid vid uppvärmning eller upptining av mat och med förprogrammerade program och rätter är den både enkel att använda och tidsbesparande. Vi vet att de flesta människor fortfarande använder mikron för att tina bröd, värma upp kaffe, smälta smör och poppa popcorn. Det är helt okej – men man kan göra mycket, mycket mer! Ugnens display guidar dig mellan åtta olika typer av livsmedel: drycker, fisk, gris/kalv/kalkon, färska färdigrätter, nöt/lamm, grönsaker, fågel och frusna färdigrätter.
Mikrovågsugn
Sense Series™

Mikrovågsugnar - 38 cm

OM8310S

OM8310S


OM8310S
Mikrovågsugn med kvartsgrill för inbyggnad i TouchProof™ rostfritt stål eller Design White. Del av vår samdesignade serie med produkter för det moderna köket - Sense Series. Med en kapacitet på 26 liter kan vår mikrovågsugn tillaga hela måltider och rätter.Den är lätt att hålla ren eftersom luckan är slät på insidan. Utsidan matchar våra andra ugnar och köksutrustningar och är gjord av rostfritt stål med Touch Proof™ som gör att fi ngeravtryck inte syns. Ugnens display guidar dig mellan åtta olika typer av livsmedel: drycker, fisk, gris/kalv/kalkon, färska färdigrätter, nöt/lamm, grönsaker, fågel och frusna färdigrätter. Den har också åtta olika funktioner att välja mell ...
Mikrovågsugn med kvartsgrill
SenseSeries™ modell.

Övriga modeller