Sök:
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar

Alla dina matlagningsbehov kommer att bli uppfyllda med våra nya samdesignade inbyggnadsugnar. De har alla moderna egenskaper som t.ex. varmluft, grill, varmhållning, pyrolys samt flera smarta program som du behöver för professionell, tidsbesparande matlagning.


Det finns också 12 förprogrammerade rätter (t.ex. pizza, rostbiff, kakor). När du har valt och lagt maten i ugnen analyserar speciella sensorer fukthalten i maten och anpassar tillagningstiden så att den passar exakt.


Fördelen med en varmluftugn är att värmen fördelas jämt i hela ugnen vilket gör att du t.ex. kan grädda flera plåtar vid bullbak till skillnad om du enbart hade över- och undervärme.


Tack vare pyrolysfunktionen (självrengöring) är inbyggnadsugnen lättare att rengöra från stänk och spill som bränt fast. Ugnen värms upp till en mycket hög temperatur (500 °C) och under tiden låses ugnsluckan automatiskt och fyra lager glas och en fläkt håller luckan sval.


Våra inbyggnadsugnar har teleskopskenor som gör det enkelt att sätta in och ta ut mat ur ugnen. Dra helt enkelt ut formen med hjälp av de utdragbara skenorna (upp till tre). Perfekt när du ska krydda kycklingen eller ösa steken.


Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera din inbyggnadsugn med t.ex. en av våra köksfläktar, hällar och diskmaskiner.

Inbyggnadsugnar