Produktkategori

Sökterm

När autokomplettering är tillgänglig använd piltangenterna upp och ner för att granska och tryck på Enter för att välja. Användare av pekskärm kan utforska med pekning eller svepgester.
AnvändareVarukorg
Tillbaka
Tillbaka

ANKBRÖST MED SOUS VIDE

Ingredienser:

140 g ankbröst
80 g morotspuré
40 g minimorötter
25 g demi-glace
10 g spenat
10 g vinbär
Salt, peppar
Timjan

Morotspuré:

1 kg morötter
10 g vitlök
30 g honung
5 g timjan
30 g grädde
4 g salt
2 g peppar

TILLAGNING:

1. Stek ankbröstet i en varm panna tills fettet börjar smälta. Använd fettet till att bryna resten av ankbröstet.

2. Lägg ankbröstet i en vakuumpåse tillsammans med timjan. Använd din ASKO Vakuumlåda till att suga ut luften och vakuumförpacka ankbröstet.

3. Sätt ugnen på sous vide-läget och placera påsen i ugnen. Tillaga på 54 °C i 20 minuter.

4. Gör morotspurén så länge: se nedan.

5. Krydda och stek minimorötterna i lite olja tills de får färg. Lägg morötterna åt sidan i pannan och tillsätt spenaten. Krydda alla grönsakerna.

6. Blanda ner bären i demi-glacen.

7. Servera ankan med morotspuré, grönsaker och demi-glace med bär.

MOROTSPURÉ:

1. Skär morötterna i bitar och lägg alla ingredienser utom grädden i en form. Tillaga i ugnen under folie, på 180 °C i 30 minuter.

2. Värm grädden.

3. Mixa alla ingredienserna till en puré.