Produktkategori

Sökterm

När autokomplettering är tillgänglig använd piltangenterna upp och ner för att granska och tryck på Enter för att välja. Användare av pekskärm kan utforska med pekning eller svepgester.
AnvändareVarukorg
Tillbaka
Tillbaka

KRYDDADE PÄRON MED RÖDVIN

Ingredienser:

0,5 l rödvin
300 g päron
10 g stjärnanis
10 g kanelstång
20 g blandade nötter
50 g färskost
20 g kola
Harsyra
Blandade bär
En kvist mynta

TILLAGNING:

1. Reducera rödvinet med 50 %, tillsätt stjärnanis, kanel och myntan.

2. Häll marinaden i en vakuumpåse med päronen, vakuumförpacka och lägg dem i ugnen med sous vide-funktionen på 70 °C i 15 minuter.

3. Stek nötterna försiktigt tillsammans med kolan.

4. Servera med färskost.

5. Riv makadamianötterna över rätten och dekorera med harsyra och bär.