Produktkategori

Sökterm

När autokomplettering är tillgänglig använd piltangenterna upp och ner för att granska och tryck på Enter för att välja. Användare av pekskärm kan utforska med pekning eller svepgester.
AnvändareVarukorg
Tillbaka
Tillbaka

FILÉ MIGNON

Ingredienser:

180 g oxfilé
10 g fullkornssenap
100 g spenat
10 g pinjenötter
10 g pressad citron
Salt
Olivolja
En enbärskvist

TILLAGNING:

1. Bryn först filén i en stekpanna med vitlök, enbärskvist, salt och peppar.

2. Täck den sedan med fullkornssenap, vakuumförpacka och ställ in i ugnen på sous vide-läget, 54 °C i 26 minuter.

3. Blanda spenat med olivolja, pressad citron och salt, och ställ sedan in i ugnen på 100 °C på ångläget i 5 minuter.

4. Rosta pinjenötterna. Lägg upp spenat, kött och rostade pinjenötter på en tallrik.