Produktkategori

Sökterm

När autokomplettering är tillgänglig använd piltangenterna upp och ner för att granska och tryck på Enter för att välja. Användare av pekskärm kan utforska med pekning eller svepgester.
AnvändareVarukorg
Tillbaka
Tillbaka
Slethvar-1-1800-1000.jpg
Slethvar-1-1800-1000-mobile.jpg

ÅNGKOKAD SLÄTVAR MED ÖRTER, SMÖR OCH CITRON

4 personer

1 hel rensad slätvar, ca. 1,2 kg
1 ekologisk citron
¼ knippe dragon
¼ knippe citrontimjan
100 g smör
salt

1. Ställ in din ASKO-kombiugn på ånga – låg temperatur (95 grader) – och fyll vattenbehållaren.

2. Placera det perforerade ångfatet i det icke-perforerade ångfatet. Lägg fisken på faten och salta.

3. Skär citronen i skivor och lägg skivorna på fisken tillsammans med örterna.

4. Sätt in fisken i ugnen i ca. 20–25 minuter, tills den är perfekt kokt. Toppa omedelbart med smörbitar och låt dem smälta ut över fisken.

5. Ät tillsammans med potatis och säsongens grönsaker.