ASKO - Segment - Professional

Segment

Vitvaror som passar för alla dina behov

Våra professionella maskiner uppfyller de hårt ställda kraven hos den professionella användaren så som användarvänlighet. snabba programalternativ, kvalitet och hållbarhet, god ekonomi och är samtidigt ett mycket miljövänligt alternativ.

Institutioner

Institutioner
ASKOs professionella serie är det perfekta valet för många olika institutioner: daghem, fritidshem, skolor, äldrehem, vårdhem, behandlingshem och liknande behöver alla professionella produkter för att hantera den dagliga diskninger, torkningen eller tvätten.

Frisörer & Salonger

Frisörer & Salonger

Frisörer, skönhetssalonger, kliniker och liknande platser ger upphov till mycket tvätt varje dag. Tvättmaskiner och torktumlare måste därför byggas för att användas många gånger under dagen och ha en lång hållbarhet.  Det är därför våra maskiner är en god investering.

Våra professionella tvättmaskiner och torktumlare har en mycket robust konstruktion och är tillverkade av beprövade och hållbara material, vilket garanterar en lång livslängd. Maskinernas stora kapacitet och högre effekt klarar stora mängder tvätt på kortast möjliga tid.

Städföretag

Städföretag
Våra professionella maskiner är det perfekta valet för städbolag och andra företag där det ska tvättas golvmoppar, trasor och arbetskläder flera gånger dagligen.

De täcker alla tvättbehov på platser där traditionella hushållsmaskiner inte är tillräckligt robusta, och inte uppfyller de nödvändiga kraven, eller där de stora industrimaskinerna kommer att vara i överkant.

Tvättstugor

Tvättstugor
Hyresvärdar, byggföretag och universitet har alla insett de besparingar som kan göras genom att erbjuda hyresgästerna en tvättstuga i stället för att installera maskiner i varje lägenhet.

Tvättomater är en annan typ av tvättstuga som också kräver hållbara maskiner som är lätta att använda och har snabba och effektiva program.

Sjukvård

Sjukvård

När det gäller hygienen i sjukhustvättar finns det inte plats för kompromisser. Tillgången på rena handdukar och rena kläder är en central del av hälso- och sjukvården. Våra tvättmaskiner har program som uppfyller hygienkraven.

Deras storlek i kombination med den stora kapaciteten gör det dessutom lätt att placera dem i olika miljöer. Det ger flexibilitet till att kunna placera en tvättmaskin eller en torktumlare på varje våning på sjukhuset eller på kliniken.

Camping & gästhamnar

Camping & gästhamnar
På sommaren vill alla ha ledigt från arbetet och möjlighet att slappna av. Familjer packar sina bilar eller båtar och åker hemifrån på en efterlängtad semester, men det krävs fortfarande en acceptabel servicenivå, vilket ofta är avgörande när man väljer en campingplats, stugby, vandrarhem eller gästhamn.

De behöver kunna tvätta och torka sin tvätt och diska sin disk i offentliga kök. Våra professionella maskiner är det perfekta valet eftersom de är byggda för att användas många gånger om dagen, de är användarvänliga och kan användas av många olika typer av användare.

Hotell & restauranger

Hotell & restauranger
Mindre hotell har också behov av att förse sina gäster med rena och fräscha handdukar. Genom att tvätta plaggen i huset i stället för att skicka iväg dem sparar du både tid och pengar och får större kontroll över tvättprocessen. Det är höga krav på tvätten i ett professionellt kök.

Den ska hållas rent och fräscht, även när det är stressigt. Därför är varje kök utrustat med textilier som trasor, diskhanddukar, handdukar, förkläden och andra material som ofta blir mycket smutsiga. Vi har även diskmaskin för mindre restauranger och liknande.

Fartyg & oljerigg

Fartyg & oljerigg
Vår professionella tvättmaskin och torktumlare som är särskilt utformade för marint bruk (installation 230V, 60Hz), har sålts till maritima installationer i många år.

Vi vet att tvättmaskiner och torktumlare på passagerarfartyg, lastfartyg, oljeplattformar och liknande skall kunna leva upp till hårda tvätt- och torkkrav, och att de är placerade i en miljö där de utsätts för korrosion från salt i luft och vatten.

Kontoren

Kontoren
Verksamheter med fikarum, matsalskök eller mindre matsalar har ett behov att få kaffekoppar och lunchdisken diskad. Men även handdukar och trasor ska tvättas och torkas.

Här är ASKOs professionella diskmaskiner, tvättmaskiner och torktumlare det perfekta valet med sin hållbara konstruktion, långa livslängd, användarvänlighet och snabba program (inklusive särskilda desinfektions- och hygienprogram som dödar patogena bakterier och minskar sjukfrånvaron).

Sport & idrottsklubbar

Sport & idrottsklubbar
Aktiva sporter som fotboll, handboll, tennis och badminton resulterar i svettiga och smutsiga sportkläder. Gemensamt för alla sporter är att det finns ett stort behov av att få tvätten klar inför nästa träningspass eller spel.

Våra professionella tvättmaskiner och torktumlare är det perfekta valet eftersom de är byggda för att användas många gånger om dagen, de har snabba program, de är användarvänliga och kan användas av många olika typer av användare.