ASKO - Fördelarna med ASKO professionella diskmaskiner

Fördelarna med ASKO professionella diskmaskiner

Professionellt resultat

Professionellt resultat
Med ett tvåkorgssystem i diskmaskinen samt programtid på ned till 5 minuter gör att vår DWC5936 har möjlighet att diska upp till 24 korgar per timma.

Varm och kallvattenanslutning

Varm och kallvattenanslutning
Våra professionella diskmaskiner justerar sig automatiskt till det anslutna vattnet för att skapa bästa möjliga diskresultat. För att skapa de bästa förutsättningarna med låg eneriförbrukning bör du ansluta diskmaskinen till varmvatten med 65 graders värme.

Flexibla diskkorgar

Flexibla diskkorgar

DWC5936 kan hantera olika varianter av disk genom korgarnas flexibilitet. 2 st  50 x 50 cm stora korgarna ger dubbelt så stor kapacitet jämfört med sina konkurrenter på marknaden. (50x50 cm standardkorg medföljer)

Om toppkorgen är monterad i sitt toppläge kan du i den nedre korgen få plats med tallrikar eller höga föremål upp till 30,5 cm.  Om du helt tar bort den övre korgen kan du få plats med föremål med en höjd upp till 56 cm.

Kortprogram på 5 minuter

Kortprogram på 5 minuter
Tack vare de effektiva 6 kWh och möjlighet att koppla på diskmaskinen till 65 gradigt varmvatten får du ett effektivt diskprogram på endast 5 minuter.

Varierade pumptryck

Varierade pumptryck
Våra professionella diskmaskiner är utrustade med en ställbar cirkulationspump som kan variera trycket för ett optimalt diskresultat.

Automatiskt dosering

Automatiskt dosering
Diskmaskinerna, DWC5936 och DWC5936, är utrustade med möjligheten att koppla på autodosering av diskmedel. Detta ger dig ett ännu bättre diskresultat.

Effektiv rengöring av alla typer av disk

Effektiv rengöring av alla typer av disk

I DWC5926 har vi kombinerat det stilrena utseendet med hög effektivitet men med låg energiförbrukning för att skapa den perfekta diskmaskinen. Du får även korta effektiva diskprogram, flexibla korgplaceringar och hög kvalitet i varje detalj.

Diskmaskinen finns i 2 olika modeller, som fristående eller inbyggd i XL och XXL storlek. Alla inbyggda diskmaskiner levereras utan topp- och sidoplåtar – dessa kan köpas till separat.

AquaSafe™ anti-läckagesystem

AquaSafe™ anti-läckagesystem
För att undgå risken för översvämning i köket har vi utvecklat AquaSafe™. Det är ett avancerat läckagesystem med kontroll på 16 möjliga läckagepunkter, vilket minimerar risken för läckage.

Låg ljudnivå

Låg ljudnivå
Med en ljudnivå på endast 46 dB(A) är våra diskmaskiner nästan ljudlösa när de arbetar. Av den anledningen har vi installerat en ljudsignal som ljuder när diskmaskinen är klar.

Flexibelt programbibliotek

Flexibelt programbibliotek

Den användarvänliga touch-kontrollen på diskmaskinsluckans ovansida visar tydlig programinformation och den praktiska displayen på fronten kan antingen visa programtid/ resterande tid eller temperaturen i maskinen.

Diskmaskinerna är utrustade med 11 program för olika behov, inklusive specialutvecklade hygienprogram som uppfyller myndigheternas hygienkrav på att uppnå temperaturer på 85 °C grader i diskprocessen.

Robust korgsystem

Robust korgsystem
Våra professionella diskmaskiner har ett av de bästa, mest solida och flexibla korgsystemen på marknaden. Övre korgen kan dras ut helt och löper på kullager och den undre korgen kan dras helt ut på luckan som kan tåla upp till 50 kg. Det gör det lätt att fylla och tömma den undre korgen.

Turbo Drying Express+™ - Effektivt torksystem

Turbo Drying Express+™ - Effektivt torksystem
DWC5924 är utrustad med Turbo Drying Express™, ett system som blåser varm luft in i kabinettet och effektivt torkar fuktig luft och hjälper ex plastdetaljer att torka snabbare.  Denna modell  är särskilt lämplig för diskning och torkning av skålar och serviser i plast eller för t.ex. plast leksaker.

Förstklassigt syrafast rostfritt stål

Förstklassigt syrafast rostfritt stål

I ASKOs diskmaskiner använder vi högkvalitativt, syrafast, omagnetiskt 18.9-stål till alla delar som kommer i kontakt med vatten. Höljet är syrafast på upp till 90 grader för att kunna klara kombinationen av salt och den höga temperaturen (hållbar och läckagesäker).

Våra tvättmaskiner är utvecklade så att de 8 viktigaste komponenterna är framställda i första klassens stål i stället för plast: invändig beklädnad, korgar, spolrör, spolarmar, filter, utvändigt stativ, fötter och värmeelement.