ASKO - Neutral

Köp en ASKO-tvättmaskin med Auto Dose och få en årsförbrukning av tvättmedlet Neutral

Med utgångspunkt i en önskan om att förbättra den stressade moderna konsumentens livskvalitet har ASKO under mer än 65 år i branschen utvecklat tvättmaskiner som både gör ditt hem vackrare och ger dig bästa möjliga tvätt- och torkresultat. Du får många fördelar när du tvättar i en ASKO-tvättmaskin. 

Auto Dose – Exakt dosering
Mängden av tvättmedel som ska doseras till en tvätt, är beroende av program, materialet på kläderna, klädvikten och hårdheten på vattnet.
Med ASKOs Auto Dose behöver du aldrig oroa dig för feldosering. Man undviker därmed att överdosera vilket kan resultera i för mycket tvättmedel som sätter sig i kläderna och kan framkalla hudallergier. Utöver det belastar för mycket tvättmedel vår miljö. Med ASKO tar du hand om dig själv och vår miljö.


Läs mer om vår nya generation av tvättmaskiner och torktumlare

Alla som under perioden 2018-11-15 – 2019-04-30 köper en ASKO-tvättmaskin med Auto Dose får Neutral-produkter för en årsförbrukning*. Förpackningen innehåller 8 stycken 1080 ml-flaskor med Neutrals flytande tvättmedel för både färgade och vita kläder. Neutrals produkter har utvecklats speciellt för känslig hud och innehåller därför varken parfym eller parabener. Produkterna är milda mot huden och skonsamma mot plagget. Du kan därför vara säker på att du får rena kläder och samtidigt behåller en opåverkad och kemikaliefri hud med ASKO och Neutral.

*Baserat på ett europeiskt genomsnitt på 220 tvättar per år per hushåll (källa: Europeiska kommissionen)

Detta gäller för erbjudandet:
 • Gäller endast tvättmaskiner från ASKO med Auto Dose. Gäller inte professionella produkter.
 • Köpet måste göras inom kampanjperioden 2018-11-15 – 2019-04-30.
 • Registreringen kan endast göras en gång per köpt produkt.
 • Registreringen måste göras inom sju dagar efter köpet.
 • Produkten måste köpas och betalas i Sverige.
 • Gäller endast privata köp, och i samband med privat användning. Gäller inte företagskunder.
 • Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.
 • Förpackningen med Neutral-produkter levereras till den adress du angav här på registreringssidan.
 • När du informeras om förpackningens ankomst är det viktigt att du kommer ihåg att ta emot förpackningen enligt vad som avtalats. Annars finns det en risk för att den returneras till avsändaren, ibland redan efter sju dagar. Om förpackningen returneras förbehåller sig ASKO rätten att inte skicka den igen.
 • Registrera ditt köp
  För att kunna ger er den bästa möjliga service, behöver vi några få personliga upplysningar. Fyll i formuläret nedan så skickar vi gåvan till dig. Användardata kommer enbart att brukas för denna kampanj. Ni kan läsa om vår integritetsförklaring här.

  Problem med registreringen?

  Om du har problem med registreringen eller du har andra frågor i samband med registreringen, så är du välkommen att kontakta oss på Email eller telefon.

  Email: kundservice@gorenjegroup.com
  Telefon: 040-10 72 60, tryck 1

  Se på andra produkter från ASKO