ASKO - ASKO är officiell partner vid årets Nordea Masters

ASKO är officiell partner vid årets Nordea Masters

Nordea Masters, som är ett av Sveriges största årligen återkommande idrottsevenemang, spelas 16 - 19 augusti på Hills Golf & Sports Club i Mölndal. I 2017 hade golftävlingen 86 100 besökare under de fyra dagarna som den varade. Banan, som rankas som en av Sveriges bästa, är en skogs- och parkbana som karaktäriseras av 18 unika hål med breda, böljande fairways och välplacerade bunkrar. Du kan vara en del av evenemanget och vara där när vinnaren koras för Nordea Masters 2018.

Nordic Glass Box Experience

ASKO är stolt över att vara officiell partner och vi kommer att ge dig en upplevelse utöver det vanliga när du besöker oss. ASKO kommer tillsammans med Orrefors och Upper House, skapa ett unikt gourmetrestaurangskoncept som erbjuder frukost, lunch och middag.

På Nordea Masters ser du produkter från två av våra designlinjer: ASKO Craft, som kännetecknas av den skandinaviska balansen mellan funktionalitet och estetik, med förstklassigt hantverk och naturmaterial samt Elements by ASKO som är resultatet av avancerad teknik och funktionalitet i kombination med fantastisk och stilren design.

Du kan läsa mer om Nordea Masters på deras hemsida. För mer information och för att förboka din plats, klicka här.

Vi ser fram emot att se dig på årets Nordea Masters på Hills Golf & Sports Club.

Dela ditt skandinaviska ögonblick på Instagram med #inspiredbyscandinavia