ASKO - 10 års motorgaranti

10 års motorgaranti

ASKO vill ge dig extra säkerhet vid köp av en ny tvättmaskin, torktumlare och/eller diskmaskin, och därför ger vi 10 års motorgaranti på både tvättmaskinens, torktumlarens och diskmakinens BLDC motor. Gäller för alla tvättmaskiner, torktumlare och diskmaskiner med BLDC-motor, som har köpts efter 1. juni 2013. Efter 1 maj 2018 måste konsumenten registrera sin produkt på ASKO:s hemsida för att få tillgång till denna extra förmån.

De flesta av våra tvättmaskiner, torktumlare och diskmaskiner har BLDC motor. Denna robusta motor innebär att maskinen kan klara av de höga centrifugeringshastigheterna, kan minska ljudnivån och öka maskinens livslängd.

Garantivillkoren för ASKOs BLDC motor till tvättmaskiner, torktumlare och diskmaskiner

Registrera Ditt köp

För att kunna ger Er den bästa möjliga service, behöver vi några få personliga upplysningar. Det är viktigt all information skrivs in korrekt för att garantin ska gälla. Fyll i nedan formulär och få tillsänt ett 10 års motorgaranticertifikat.

Certifikatet blir skickat till ovan angiven mailadress.

Problem med registreringen?

Om du har problem med registreringen eller du har andra frågor i samband med registreringen, så är du välkommen att kontakta oss på Email eller telefon.

Email: kundservice@gorenjegroup.com
Telefon: 040-10 72 60,  tryck 1