ASKO - ASKO Pro Series™

ASKO Pro Series™

För de som förväntar sig mer...

ASKO Pro Series™-kökssortimentet är en helt ny serie med exklusiva, robusta och högpresterande köksprodukter i rostfritt stål för alla som förväntar sig mer och älskar matlagning.

Vi har sålt högkvalitativa produkter till medvetna kunder i över 60 år. Det har gett oss all den erfarenhet vi behöver för att skapa ett helt nytt sortiment av köksprodukter som tar vår designfilosofi och vårt kvalitetstänkande ytterligare ett steg framåt. Namnet på sortimentet är ASKO Pro Series™, ett adelsmärke av hög kvalitet och genomtänkt design i varenda detalj.

Kök är en naturlig samlingsplats där vi börjar och avslutar dagen. Det är en social miljö där hela familjen kan samlas för frukost, lunch eller middag. Det är en plats där vi tillbringar tid med våra vänner, gör läxor, skapar stora planer för framtiden och blir kära. Det är ditt liv i köket vi hade i åtanke när vi utformade produkterna i vårt helt nya Pro Series™-kökssortiment. Vi är tämligen säkra på att de överensstämmer med din bild av det perfekt utformade köket. Men ta oss inte på orden. Kom och se själv.

ASKO Kökskatalog

Bildgalleri