ASKO - Elements by ASKO

Elements by ASKO

Elements by ASKO är resultatet av toppmodern teknik och funktionalitet i kombination med fantastisk med ändå ren design

I kemin innebär elementen de rena ämnen som inte kan delas. Sortimentet Elements by ASKO är en unik kombination av svart pärlglas med en bakgrundsyta av små partiklar i rostfritt stål. Den ger intryck av att vara svart men beroende på omgivningen kan den också se ut att vara brun eller grafitgrå, vilket återspeglar Skandinaviens geologi. Samma svarta färg finns att få på fläktkåpor och spishällar. De borstade metallkanterna på ugnarna gör dem dessutom till ett solitt stycke för inbyggnation och matchar de rena skärkanterna på gas- och induktionshällar. Designen på Elements by ASKO betonar återigen våra skandinaviska rötter. Den är förfinad men ändå enkel, den är ren och jordnära.

ASKO Kökskatalog

Hälsosam matlagning med ånga

Ånga används dagligen av professionella kockar för att få fram mer smak ur maten och för att skapa läckra och krispiga skorpor på bröd och bakverk. Matlagning med ånga är skonsamt för mat och vitaminer och näringsämnen bevaras bättre än traditionell kokning. Hälsosam och naturlig ångkokning bevarar matvarornas smak fullständigt. Denna matlagningsmetod avger ingen lukt och det är inte nödvändigt att tillsätta salt i vattnet eller örter och kryddor. Med våra kombiångugnar kan du kombinera traditionell konvektion med ånga i ett enda matlagningsprogram eller bara använda varmluft eller ånga.

Se alla Elements by ASKO ugnar

Kraftfulla, tysta och elegant design

Spiskåpan är vanligen det första du lägger märke till i ett kök. Vi har därför konstruerat våra spiskåpor så att de gör ett snyggt intryck på håll och bara blir bättre ju närmare du kommer. Om du tar en närmare titt hittar du en genialisk finish i alla detaljer och hållbara material överallt. 

Se alla Elements by ASKO fläktkåpor

Red Dot Design Awards

Elements by ASKO
Kombi-/ångugn - OCS8478G

Elements by ASKO
Värmelåda - ODW8128G

Elements by ASKO
Väggmonterad fläkt - CW4938G

Bildgalleri