ASKO Craft Black Steel ASKO - ASKO Craft Black Steel

ASKO Craft Black Steel

Designserien ASKO Craft Black Steel är mer än bara vitvaror för ditt kök. De enskilda delarna är små konstverk som stärker det skandinaviska köket med en exklusiv och strömlinjeformad look. De finaste materialen har förenats med spjutspetsteknik, och med den oöverträffade kunskap som våra designers och hantverkare levererar till produkterna har vi skapat ASKO Craft Black Steel – så att du kan laga mat som ett proffs i ditt eget kök.
Design i världsklass Design i världsklass Vår chefsdesigner Jon Carlehed har utarbetat designen bakom ASKO Craft Black Steel och försäkrar med den eleganta formgivningen att varje detalj är ordentligt genomtänkt. Det harmoniska samspelet mellan innovation och design ger definitivt förfining till ditt kök.
Professionell matlagning Professionell matlagning Funktionen i ASKO Craft Black Steel-serien möjliggör sous vide-matlagning, ångtillagning samt stage cooking-program som kombinerar flera tillagningsmetoder i en. Serien uppmuntrar dig att ta gastronomi till nya nivåer hemma i ditt eget kök.

Läs mer om ASKO Craft Black Steels ugnsfunktioner

Full av smak! Full av smak! Sous vide-matlagning kräver en exakt och konstant temperatur som håller sig jämn under hela tillagningsprocessen. Med sous vide pressas smak- och näringsämnen in i råvarorna och hindras från att avdunsta under tillagningen.
Lägg till ånga för perfektion Lägg till ånga för perfektion Genom att lägga till ånga till din bakning garanteras det att ditt bröd får en krispig skorpa med mjuk insida. Använd tillagningstermometern för ett perfekt resultat. Då kommer du att veta exakt när det är dags att ta ut ditt perfekta bröd ur ugnen.
Stage cooking Stage cooking Professionella kockar använder alltid olika tillagningsmetoder för att säkerställa den perfekta finishen. Med Stage Cooking ställer du in ugnen på ett program som kombinerar flera olika tillagningsmetoder för att förbättra matens kvalitet och konsistens.

Se alla ASKO Craft Black Steel ugnar här

Läs mer om ASKO Craft Black Steels lådor

Vakuumlåda Vakuumlåda Vakuumlådan är ett perfekt komplement till din kombi-ångugn, som du använder för att vakuumpaketera mat för sous vide slow cooking i ugnen. Med sous vide får du en enhetlighet i tillagningen som kan vara svår att uppnå vid t.ex. stekning.
Värmelåda Värmelåda ASKO Craft Black Steels värmelåda använder du för att hålla dina tallrikar varma så att inte dina gäster måste äta ljummen mat från kalla tallrikar. Eller använd den till att hålla maten varm så att du kan servera allt på samma gång utan att stressa medan du har gäster.
Tillbehörslåda Tillbehörslåda I tillbehörslådan förvarar du helt enkelt dina ugnstillbehör. Här kan du på en smart ergonomisk höjd förvara ugnsgaller, stekpannor, grytor eller andra kökstillbehör som du ofta använder.

Se alla ASKO Craft Black Steel lådor här

Läs mer om ASKO Craft Black Steel-fläktarnas funktioner

Boost-funktion Boost-funktion Boost-funktionen i ASKO Craft Black Steels köksfläktar har en kraftfull utsugning. Detta är särskilt viktigt i utrymmen som kombinerar kök och allrum. Boost-funktionen på köksfläktarna suger ut ungefär fyra gånger så mycket luft som det finns i ett genomsnittligt hus på en timme.
Filter cleaning sensor Filter cleaning sensor Regelbunden rengöring av filtren är viktigt för att upprätthålla köksfläktens effektivitet och förmåga att ta bort rök och ånga. För att undvika att det går för lång tid mellan att filtren rengörs påminner köksfläkten dig när det är dags för rengöring igen. Filtren är lätta att komma åt och kan rengöras i diskmaskin.
Arbetar tyst Arbetar tyst Förutom köksfläktens eleganta utsida är den också mycket tystgående. ASKO Craft Black Steels köksfläktar är perfekta i ett modernt, öppet kök. De låter inte, och stör med sin låga ljudnivå inte samtal eller sovande barn.

Se alla ASKO Craft Black Steel fläktar här

Läs mer om ASKO Craft Black Steels vinkyl

Convertible Convenience Convertible Convenience Frysutrymmet har en separat temperaturreglering som gör att du kan förvandla frysen till ett extra kylrum. Detta är fördelaktigt när du till exempel tillfälligt behöver lagra mer mat än vanligt.
Alltid rätt temperatur Alltid rätt temperatur En viktig faktor för att säkerställa att vinet upprätthåller och utvecklar sin smak är den temperatur i vilken det lagras. Det är oftast lagringen och inte en defekt i vinproduktionen som ger en annan smak än vad som önskas. Med ASKO Craft Black Steels vinkyl kan du ställa in rätt temperatur och säkerställa att vinets smak utvecklar sig på ett lämpligt sätt.
Humidity Control Humidity Control Lådorna är stängda system utformade för att upprätthålla den fuktighet som frukt och grönsaker släpper ifrån sig, vilket hindrar dem från att torka ut. Men i ett kylskåp fyllt med frukt och grönsaker kommer luftfuktigheten att vara för hög, vilket förkortar hållbarheten. Humidity control skapar därför en perfekt balanserad miljö.

Se alla ASKO Craft Black Steel vinkyl här

Dela dina skandinaviska ögonblick på Instagram med #inspiredbyscandinavia

Prenumeration på e-news

Jag bekräftar härmed att jag tillåter ASKO att skicka mig nyhetsbrev med reklaminformation. Jag har läst och förstått villkoren för behandling av personuppgifter. Klicka här för att läsa vår integritetsförklaring.