Sök:
Bekymra dig inte för tvätten

Vi på ASKO tar dina smutsiga kläder på fullaste allvar. Med vårt klädvårdskoncept erbjuder vi våra kunder ett smakfullt sortiment av produkter somenkelt smälter in i alla omgivningar utan att tappa sin funktionalitet. Vårt sortiment av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och Hidden Helpers™skapar tillsammans en funktionell och snygg helhet. Vi lägger trots allt ner en
hel del tid på att tvätta, så det fi nns all anledning att göra tvättstugan till ett utrymme som är både praktiskt och trevligt.

För alla slags behov

Vårt klädvårdssystem är en innovativ och flexibel lösning för alla slags tvättstugor. Produkterna är också modulära, vilket betyder att de kan stå var för sig eller som en del av ett större system. Det gör att de smälter in i vilken omgivning som helst. I hem med små utrymmen för tvätt krävs kanske en fl exibel och funktionell lösning som tar liten plats, i andra hem kanske man väljer att kombinera tvättstugan med en spa-avdelning. Oavsett vilken lösning som tilltalar dig kan du skapa ett funktionellt och stilrent helhetsintryck som passar dina behov perfekt.