Sök:
Mangel

Mangel – Lite lyx i vardagen

Mangel – Lite lyx i vardagen

Med en mangel går det snabbt och enkelt att bli klar med strykningen, och resultatet är den bästa sortens vardagslyx. Tänk dig bara att få krypa ner i en säng med nytvättade och nymanglade lakan. Dessutom kan en stor del av tvätten, till exempel lakan, dukar, servetter, näsdukar och gardiner, vara svår att få riktigt slät vid strykning.


En mangel är extra bra för alla allergiker eftersom dammhalten sänks 10-60 gånger jämfört med omanglade textilier. Manglade lakan absorberar inte lika mycket smuts som omanglat tyg.


Använd det automatiska stryktorrtprogrammet i torktumlaren för att få lakan och dukar lagom fuktiga för mangling. Ett tips är att spraya dina lakan med parfymerat vatten (t.ex. lavendeldoft) och låta dem ligga i en plastpåse i cirka en kvart innan du manglar. Doftvattnet ger en aromaterapeutisk effekt och du kommer att sova gott på nymanglade, lavendeldoftande lakan – låter som en dröm, eller hur?


Om du har finare bäddset som du vill hålla i fint skick är ASKOs mangel ett självklart val.

Så bädda rent din säng med lakan som håller sig rena längre än omanglade lakan! Mangeln är ett perfekt redskap för att fixa till den skrynkliga duken. Om du sedan låter duken vara kvar upprullad på mangelvalsen under natten får du en glansig och perfekt yta.


Våra produkter är samdesignade vilket gör att du kombinera din mangel med t.ex. en tvättmaskin, torktumlare och torkskåp för en snygg helhetslösning.

Mangel

CI700 Mangel

CI700 Mangel


CI700 Mangel
Vit praktisk mangel, idealisk till lakan, dukar, servetter, näsdukar och gardiner, som kan vara svåra att få riktigt släta vid strykning. En mangel är extra bra för alla allergiker eftersom dammhalten sänks 10-60 gånger jämfört med omanglade textilier. Använd gärna det automatiska stryktorrtprogrammet i torktumlaren för att få lakan och dukar lagom fuktiga för mangling.Om du har finare bäddset som du vill hålla i fint skick är ASKOs mangel ett självklart val. Manglade lakan absorberar inte lika mycket smuts som omanglat tyg. Så bädda rent din säng med lakan som håller sig rena längre än omanglade lakan! Mangeln är ett perfekt redskap för att fixa till den skrynkliga du ...