Sök:
Valet är ditt

Om du vill ha en minimalistisk och enhetlig design på ditt klädvårdsrum så är ASKO helt rätt val. Vi har världens mest samdesignade klädvårdssortiment. Det finns ingen på marknaden som kan jämföra sig med oss. Med våra helt integrerade lösningar kan du välja mellan många olika luckor (svarta, vita, rostfritt stål eller dina egna träluckor) för att matcha klädvårdsrummets befintliga inredning.

Det finns två olika handtag att välja mellan: A-handtag och T-handtag. Genom att dölja maskinerna skapar du en trevlig, enhetlig atmosfär. Gör klädvårdsrummet till en trevlig del av hemmet, som passar in med resten av inredningen.
Luckorna för sorteringsenheten beställs separat, och är tillgängliga i TouchProof™ rostfritt stål och vitt. Höjden är 70 cm. Handtagen placeras vågrätt på luckan och du kan välja mellan A-handtag eller T-handtag.

En perfekt förklädnad

Vi har världens mest samdesignade sortiment av produkter för klädvård. Med vår Fully Integrated Series™ får du möjligheten att gömma undan din tvättutrustning och få den att smälta in med resten av inredningen. Med våra helt integrerade lösningar kan du skapa en trivsam och enhetlig atmosfär. Konceptet Individuella luckor gör det enkelt att matcha till exempel tvättmaskinen eller torktumlaren med övrig inredning i klädvårdsrummet och hemmet. Vilken produktlinje du än väljer, svart, vit, rostfritt eller trä, matchar den vår diskreta, skandinaviska design. Vårt mål är att skapa en helhetslösning med en attraktiv och funktionell design.