Torkskåp och mangel

Torkskåp och mangel

Torkskåp och mangel gör det lättare att ge din tvätt optimal behandling.

Med ett torkskåp och en mangel får du ett bättre resultat – och en bättre upplevelse.

Vi har många bra idéer om hur man bäst behandlar sina kläder när de är tvättade och rena. Ett torkskåp och en mangel är två fantastiska medhjälpare i tvättrummet – det är vad vi kallar vardagslyx. De bidrar till att underlätta arbetet med tvätten och gör också en stor skillnad för resultatet.

Läs mer om de unika fördelarna med ASKOs torkskåp och mangel.

Torkskåp

Torkskåp för snabb torkning av alla slags textilier
I ett torkskåp kan man naturligtvis torka samma textilier som i en torktumlare men avsikten med torkskåpet är att komplettera torktumlaren för att torka alla de textilier som varken kan eller bör torkas i en torktumlare. Kort sagt, allt som inte får plats i torktumlaren eller som torkas bäst vid lägre temperatur och utan den mekaniska bearbetningen från den roterande trumman i en torktumlare.

Mangel

Mangel för behandling av kläder
Med en mangel går det snabbt och enkelt att bli klar med strykningen, och resultatet är den bästa sortens vardagslyx. Tänk dig bara att få krypa ner i en säng med nytvättade och nymanglade lakan. Dessutom kan en stor del av tvätten – till exempel lakan, dukar, servetter och gardiner vara svåra att få riktigt släta vid strykning.
Tvättmaskiner i god kvalitet med hållbar konstruktionTvättmaskiner i god kvalitet med hållbar konstruktion