ASKO Pro Series™ - | ASKO Appliances

ASKO Pro Series™

För de som förväntar sig mer...

ASKO Pro Series™-kökssortimentet är en helt ny serie med exklusiva, robusta och högpresterande köksprodukter i rostfritt stål för alla som förväntar sig mer och älskar matlagning.

Vi har sålt högkvalitativa produkter till medvetna kunder i över 60 år. Det har gett oss all den erfarenhet vi behöver för att skapa ett helt nytt sortiment av köksprodukter som tar vår designfilosofi och vårt kvalitetstänkande ytterligare ett steg framåt. Namnet på sortimentet är ASKO Pro Series™, ett adelsmärke av hög kvalitet och genomtänkt design i varenda detalj.

Kök är en naturlig samlingsplats där vi börjar och avslutar dagen. Det är en social miljö där hela familjen kan samlas för frukost, lunch eller middag. Det är en plats där vi tillbringar tid med våra vänner, gör läxor, skapar stora planer för framtiden och blir kära. Det är ditt liv i köket vi hade i åtanke när vi utformade produkterna i vårt helt nya Pro Series™-kökssortiment. Vi är tämligen säkra på att de överensstämmer med din bild av det perfekt utformade köket. Men ta oss inte på orden. Kom och se själv.

Bildgalleri

Ånga är matens bästa vän

Ta fram nya smaker genom att använda ånga i kombination med traditionell varmluft eller tillaga riktigt nyttig mat med enbart ånga för att bevara alla mineralsalter och all smak i maten och bevara matens färg och konsistens. Kött fisk och grönsaker kan tillagas på samma gång: ställ bara in tiden enligt maten som kräver mest tid för att tillagas, och det är ingen risk för överkokning.

Snabba och smarta induktionehällar

Våra induktionshällar värmer inte bara din mat snabbt, de håller ocksåordning på flera tillagningstider samtidigt och stänger automatiskt av eller sänker effekten på enskilda kokzoner, medan du exempelvis koncentrerar dig på att smaka av såsen. ASKO:s induktionshällar har massor av nyttiga funktioner och dessutom Auto-program som ger dig ytterligare stöd i din matlagning. Du kommer garanterat förändra din matlagning - på ett positivt sätt.

Ett stilrent uttryck

Med fantastiska linjer är ASKO: s köksfläktar i den absoluta framkanten när det gäller design. Varje köksfläkt lämnar ett enkelt designuttryck med ett starkt visuellt intryck i köket. Utöver den fina designen följer de också ASKO:s principer för kompromisslös prestanda och enkel användning.