Professionell support

Det är av stor vikt för oss på ASKO att leverera högkvalitativa produkter och samtidigt en hög service nivå. Vi strävar därför efter att alltid ge dig som den absolut bästa servicen och användarupplevelsen.

Med vårt serviceavtal får du följande fördelar:

  • Vi erbjuder teknisk rådgivning och support via våra duktiga och erfarna medarbetare.
  • Vi prioriterar dina telefonsamtal och besvarar skriftliga frågor snabbt och effektivt.
  • Specialutbildade servicetekniker till ditt förfogande.

Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda våra egna medarbetare och använder endast originaldelar.

Behöver du support? Välkommen att kontakta oss på våra servicetelefon: 040-107260 Måndag - Torsdag kl 08.00-16.00 och fredagar mellan 08.00-15.00.
Du är även välkommen att fylla i vårt kontaktformulär så svarar vi dig så snart vi kan.

Två års garanti på professionella produkter* ASKOs garanti på professionella produkter är en säkerhet för att produkterna lever upp till en god kvalitet och service.
10 års reservdelsgaranti* Vår reservdelsgaranti ger dig en säkerhet för att vi kan leverera reservdelar till din ASKO professionella produkt under minst 10 år från inköpsdatum.
*Gäller för ASKOs professionella produkter som köpts efter 1 september 2012.
Lång hållbarhet Våra långtidstester på 15 000 cykler ger dig en trygghet i en hållbar maskin. Vi testar höga temperaturer, läckage och elsäkerhet, in i minsta detalj.
Miljövänliga lösningar ASKO´s Professionella tvätt- och diskmaskiner är alla ECO modeller och kan anslutas till ett varmvattenintag. Ett bra sätt att spara energi och miljö.