ASKO - Professionella program

Professionella program

När många olika individer ska använda samma diskmaskin är användarvänlighet tillsammans med flexibilitet i programvalen de avgörande delarna i valet av maskin. Hos oss får du enkelhet och smidighet, så som vid tryck på start så väljs det senast använda programmet.
Professionella Diskprogram hos ASKOs professionella diskmaskiner

Lättläst display

På displayen ser du enkelt de programval du gjort och vilken tid som återstår. LC displayen på framsidan av luckan visar den återstående tiden och kan också programmeras att visa den aktuella temperaturen under Sanitetsprogrammet.

En diskmaskin helt anpassade efter dina behov

Om du vill att din diskmaskin ska vara anpassad efter dina unika behov är ASKO det självklara valet. Det är enkelt och smidigt att anpassa de program du behöver för din verksamhet.

Program som uppfyller dina hygienkrav

Våra diskmaskiner har 2 professionella program, Sani A 85 grader samt Sani B med 80 grader som ökar temperaturen i sista sköljningen för att möta de krav en hygiendiskcykel ställer.
 
Sani A ökar temperaturen till 85 grader i fem minuter under den sista sköljningen och Sani B ökar den till 85 grader i 10 minuter under den sista sköljningen.
Lång hållbarhet Våra långtidstester på 15 000 cykler ger dig en trygghet i en hållbar maskin. Vi testar höga temperaturer, läckage och elsäkerhet, in i minsta detalj.
Miljövänliga lösningar ASKO´s Professionella tvätt- och diskmaskiner är alla ECO modeller och kan anslutas till ett varmvattenintag. Ett bra sätt att spara energi och miljö.