Världsbäst i kapacitet och flexibilitet

Vårt mål är att våra produkter ska bidra till att din vardag blir enklare. Det är därför vi genom årens lopp har arbetat så hårt med att utveckla marknadens största och mest flexibla korgsystem. Eftersom korgarna är det som du använder mest så presenterar vi återigen en rad förbättringar som sammantaget gör ett redan världsledande koncept ännu bättre. Den här gången har vi varit extra noga med att först ta reda på vad det faktiskt är som man lastar i sina diskmaskiner och sedan omsatt våra nyvunna kunskaper till en rad unika, innovativa och praktiska korglösningar. Med dessa förbättringar vågar vi lova att våra korgar är de bästa i världen! Våra XXL-diskmaskiner kan diska upp till 18 kuvert med perfekt disk- och torkresultat och dessutom med energiklass A+++ . Det är därför ett obestritt faktum att en ASKO-diskmaskin rymmer mer än någon annan diskmaskin i världen.

Köp en ASKO diskmaskin på Elon/Elkjedan under perioden 1. Mars – 30. Juni 2017 och få ett gåvoset med 4 Orrefors kristallglas. I gåvoasken finner Du 4 vinglas i elegant design. Kristallglasen framhäver de bästa egenskaperna hos drycken. De kan innehålla 61 CL och är bra till både röd- och vittvin. Kristallglasen kan diskas i diskmaskin och passar perfekt till ASKOs diskmaskinsprogram Crystal Glass Care™.
Försäljningsvillkor

Så fungerar erbjudandet:

 • Gäller bara för diskmaskiner från ASKO.
 • Köpet ska ha skett inom kampanjperioden 2017-03-01 – 2017-06-30.
 • Gäller enbart produkter köpta hos Elon och Elkedjan.
 • Registrering kan bara göras 1 gång per köpt produkt.
 • Produkten ska vara köpt och betald i Sverige.
 • Gäller enbart konsumentköp och i förbindelse med privat bruk. Gäller ej kommersiella kunder.
 • Erbjudandet gäller så länge lager haves.
 • Registrera Ditt köp
  För att kunna ger Er den bästa möjliga service, behöver vi några få personliga upplysningar. Fyll i formuläret nedan så skickar vi gåvan till Dig.

  Produkter i kampanjen:

  Problem med registreringen?

  Om du har problem med registreringen eller du har andra frågor i samband med registreringen, så är du välkommen att kontakta oss på Email eller telefon.

  Email:
  kundservice@gorenjegroup.com
  Telefon: 040-10 72 60,  tryck 1

  Se på andra produkter från ASKO

  Tvättmaskiner i god kvalitet med hållbar konstruktion