Sök:

Asko Appliances AB  erbjuder våra kunder miljövänliga, innovativa kvalitetsprodukter med skandinavisk design.

Idag erbjuder vi ett komplett samdesignat sortiment av köksprodukter och vi är stolta över att våra maskiner lever upp till de allra högsta kraven på design, funktion, hållbarhet och miljömedvetenhet. De tvättar renare, använder mindre vatten och håller längre. Därför är vår produktion sedan 1995 certifierade enligt ISO 9001, vilket garanterar att våra produkter alltid håller högsta möjliga kvalitet.

Kvalitet i minsta detalj

Vi hoppas att du faller för våra produkter vid första anblicken. Men det där första intrycket övergår snart i en mer vardaglig relation och det är då du märker om insidan verkligen håller vad utsidan lovar.

Vi tycker att hushållsmaskiner ska hålla länge och enligt oss är det hela väldigt enkelt. Det är nämligen så att alla våra produkter för den privata marknaden är byggda på samma sätt som för den professionella (dagis, sjukhus, äldrehem m.m) - med mer stål och mindre plast och som du vet håller stål  längre än plastdetaljer. Våra produkter är byggda för att användas många gånger varje dag och måste därför vara konstruerade och tillverkade för att hålla längre. På våra tvättmaskiner, t ex, använder vi färre komponenter än många konkurrenter. Ändå tvättar våra maskiner renare, använder mindre vatten och energi, och har längre hållbarhet.

Våra tvättmaskiner står stadigt på fyra ben med vår unika Quattro™ konstruktion och det märks under tvättcykeln. Aldrig förr har du sett en maskin gå så jämnt, och det reducerar även slitaget, vilket betyder att maskinen håller längre. Vi svetsar även igen den rostfria trumman på  tvättmaskinen istället för att limma den vilket hindrar vattenläckage. Du hittar heller aldrig en gummibälg på en ASKO maskin, de samlar bara smuts och går lätt sönder.

Men vem bryr sig egentligen om vad som finns inuti diskmaskinen eller tvättmaskinen? Jo det gör vi och så småningom kommer du att göra det också. Det är därför vi testar våra produkter oerhört noga. T ex öppnar vi och stänger diskmaskinsluckan 300 000 gånger för att vara säkra på att lucklåset, gångjärnen och korgarna är hållbara. I verkligheten skulle detta innebära att du öppnade maskinen 40 gånger om dagen i 20 år. Vi hoppas verkligen att ingen har så mycket disk, även om det skulle vara ett tecken på många goda middagar.

Vår historiskt välkänt höga lvalitet är nu bättre än någonsin det visar alla tester och all intern/extern service statistik från hela världen. I och med att vi utvecklar och tillverkar produkter för hela världen anpassade för lokala krav standarder så kommer detta alla våra kunder världen över tillgodo.

Med en genomtänkt tanke och kvalitet i varje detalj så klarar ASKOs produkter även de hårdaste påfrestningarna och kommer att glädja dig år efter år efter år.