Konstruerade för lång livslängd - | ASKO Appliances

Konstruerade för lång livslängd

Hög kvalitet och lång hållbarhet

Var trygg med ASKO G5 Quality Service – en 5-årig säkerhet så att produkterna lever upp till god kvalitet och service.

ASKO är känt för att utveckla och producera produkter av hög kvalitet och med vår speciella skandinaviska prägel på både form och funktion. Sedan starten har det varit vårt mål att tillverka förstklassiga produkter som lever upp till och helst överträffar de förväntningar som våra kunder kommer ställa i många år framöver. Vi använder de bästa materialen när vi tillverkar våra produkter så de håller längre.

Hur säkrar vi kvaliteten?
Vi testar alla våra produkter innan de lämnar fabriken och kör dessutom livslängdstester på våra tvättmaskiner och torktumlare i ca 10 000 drifttimmar vilket motsvarar ca 20 års användning i hemmet. Diskmaskinerna har livslängdstestats i 12 500 drifttimmar, vilket motsvarar 20 års förbrukning i hemmet.

Var trygg med ASKO
Vi vill garantera att våra kunder blir så nöjda och trygga som möjligt med sin ASKO-produkt, både nu och i framtiden. Därför ger vi ASKO G5 Quality Service till alla våra kunder från den dagen en ASKO-produkt inhandlas. ASKO G5 Quality Service är en 5-årig säkerhet så att produkterna lever upp till god kvalitet och service. Läs mer om ASKO G5 Quality Service.