Sök:

Kombinationen av vardagsfunktion, tidlös design,omtanke om miljön och rena, tilltalande linjer är detsom utmärker skandinavisk design – och ASKOs. Grundtanken är att omsorgsfullt designade produkter höjer våra kunders livskvalitet.

SKANDINAVISK DESIGN
För att utmärka oss på en marknad med en komplex och överdådig design väljer vi en mjuk, humanistisk minimalism som grundar sig på principen ”quiet being the new loud”. Grundvärderingarna i den skandinaviska designen – underdriven elegans, hög kvalitet i hantverket och naturliga material – reflekteras i ASKOs designspråk. Stor vikt läggs också vid funktion. Vi strävar efter att förenkla livet genom att erbjuda verkligt användarvänliga gränssnitt, integrerade praktiska funktioner och bekymmersfria och hållbara produkter som ger nöjda användare under lång tid.

SENSE SERIES™
Nu har vi samlat vår designfilosofi i vår nya förnuftiga och tilltalande produktlinje Sense Series™ för köket. Med denna erbjuder vi dig produkter i perfekt harmoni med varandra. Linjerna är rena, mjuka och moderna. Designade för att tilltala alla dina sinnen.

KLÄDVÅRD
Vårt mål är att ta fram produkter för klädvård som är diskreta, men samtidigt spännande på utsidan, och extremt funktionella på insidan. Oavsett vilken lösning som faller dig i smaken hoppas vi kunna bidra med att göra tvättstugan till ett trevligare, mer enhetligt rum – och göra det lite roligare att tvätta.

DESIGNUTMÄRKELSER
Vi har fått uppmärksamhet för design, innovation, låg energiförbrukning och produktutveckling. Vi har till exempel blivit belönade med det prestigefyllda I.D. Design Award och även fått det amerikanska designpriset Adex flera gånger. 2008 blev vi stolta vinnare av designpriset iF Design Product och Red Dot-utmärkelsen.

Läs mer om våra utmärkelser under rubriken Utmärkelser till vänster.