Sök:




ASKO är ett världsomspännande företag som designar och tillverkar högkvalitativa, användarvänliga, miljövänliga premiumprodukter för köket och klädvårdsrummet med vår speciella skandinaviska känsla i form och funktion
.

Detta är ASKO

Våra vitvaror säljs över hela världen och har i flera decennier rönt stora försäljnings-framgångar i Norge, Danmark, Holland, Ryssland, USA, Canada Nya Zeeland och Australien för att nämna några marknader.

Varumärket ASKO har sitt ursprung i Sverige och Finland. ASKO utvecklar miljövänliga produkter med hög kvalitet och innovativa tekniska lösningar.  Våra produkter kännetecknas av Svensk design, extremt hög kvalitet och bästa prestanda och hållbarhet.

Asko Appliances AB, med huvudkontor i Lidköping, Sverige, har ca  70 medarbetare som består av designers, konstruktörer, ingenjörer, marknadsförare, som arbetar sida vid sida för att uppnå de bästa resultaten.

Våra produkter distribueras via säljbolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, USA, Australien och Ryssland. Dessutom har Asko Appliances över 25 fristående distributörer över hela världen.

Vår vision är att ha ett starkt varumärke med miljövänliga, skandinaviskt samdesignade kvalitetsprodukter i världsklass. Vårt uppdrag är att erbjuda helhetslösningar för kök och tvättstugor som kommer glädja våra kunder i många många år. Ärlighet är vår ledstjärna och det reflekteras i alla våra relationer.

Gorenje Group Nordic A/S
Sedan det danska dotterbolaget slog upp portarna i Köpenhamn 1976 har Gorenje Group Nordic vuxit till ett multinationellt företag. Det omfattar alla de nordiska och baltiska länderna, med över 32 miljoner invånare och över 1,5 miljoner km2. Gorenje Group Nordic består av följande fem märken med hushållsapparater: Gorenje, Gorenje+, Asko, Atag och Upo och är verksam i åtta länder med en bred och högkvalificerad distribution. Gorenje Group Nordic strävar efter att erbjuda ett varierat utbud av innovativa, designinriktade produkter och tjänster som ger våra kunder en enklare vardag i olika segment och prisnivåer. För att få mer information om våra märken eller hitta din lokala återförsäljare, se våra lokala webbsidor här:
 

»   gorenje
»   gorenje+
»   ATAG
»   UPO
Boat
f