Sök:
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugn

Mikrovågsugn

Nu för tiden är mikrovågsugnen en självklar del av köket. Den spar tid vid uppvärmning eller upptining av mat och med förprogrammerade program och rätter är den både enkel att använda och tidsbesparande. Vi vet att de flesta människor fortfarande använder mikron för att tina bröd, värma upp kaffe, smälta smör och poppa popcorn. Och det är helt okej – men vår mikrovågsugn kan göra mycket, mycket mer!


Praktisk och tidsbesparande

Mikrovågugnens display guidar dig mellan åtta olika typer av livsmedel: drycker, fisk, gris/kalv/kalkon, färska färdigrätter, nöt/lamm, grönsaker, fågel och frusna färdigrätter. Den har också åtta olika funktioner att välja mellan, t.ex. en användbar sjudfunktion, tidsbesparande snabbtining och en praktisk pizzagrill (som används med den medföljande pizzatallriken för bästa resultat).


En mikrovågsugn med grillfunktion

Den här funktionen gör att du kan bryna din mat, t.ex. gratänger och kött. Grillen i två nivåer gör att du kan välja mellan Stark Grill och Svag Grill. Stark Grill använder du för att grilla/bryna t.ex. dina hamburgare eller laxen, och Svag Grill använder du till potatisgratängen eller pajen. Mikrovågsugnen har också ett smidigt grillgaller.


Stor kapacitet

Med en kapacitet på 26 liter kan vår mikrovågsugn tillaga hela måltider och rätter.


Lätt att rengöra

Vår mikrovågsugn är lätt att göra ren eftersom luckan är slät på insidan. Utsidan matchar våra andra ugnar och köksutrustningar och är gjord av rostfritt stål med Touch Proof™ som gör att fingeravtryck inte syns.


Läs mer om vår mikrovågsugn OM8310 och vår kombinationsugn OC8430 som också har en mikrofunktion. Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera din mikrovågsugnmed t.ex. våra inbyggnadsugnar, köksfläktar och hällar.

Mikrovågsugnar