Sök:
Induktionshällar

Induktionshäll

Induktionshäll

En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis. Det är enkelt att få exakt rätt värme för att såsen ska koka precis lagom mycket.


Våra induktionshällar underlättar både matlagningen och rengöringen. En plan och slät häll är lätt att hålla ren och touchkontrollen är enkel att använda. Ytterligare en fördel är att en induktionshäll har en låg energiförbrukning.


Använd den praktiska boosterfunktionen på våra induktionshällar när du vill nå maxtemperatur på kortast möjliga tid. Boosterfunktionen gör det möjligt att använda maximal värme på alla zoner individuellt. Vissa rätter och matlagningsmetoder kräver snabb upphettning på kort tid och är användbart när du t.ex. bryner din biff eller vill ha den perfekta grillytan på din lax.


En induktionshäll är mer barnsäker än en vanlig häll med plattor. Barnet kan inte nå knapparna lika lätt som på en vanlig spis dessutom kallnar en induktionshäll väldigt fort efter att den stängts av, vilket skyddar små fingrar från att brännas.


Läs också om våra keramikhällar. Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera din induktionshäll med t.ex. våra inbyggnadsugnar, köksfläktar och kyl och frysskåp.

Induktionshällar

90 cm bredd

HI1983G

HI1983G


HI1983G
90 cm bred induktionshäll med fasettslipad glaskant. En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis.Den snabba Induktionshällen har en praktisk EasyDial™-funktion som är ett extremt snabbt och logiskt sätt att styra din häll. Med hjälp av en smart cirkulär touchkontroll med vridfunktion är det lätt att reglera både värme och tid.
Induktionshäll
Easy Dial™

77 cm bredd

HI1832GB

HI1832GB


HI1832GB
77 cm bred induktionshäll med fasettslipad glaskant. En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis.Den snabba Induktionshällen har en praktisk EasyDial™-funktion som är ett extremt snabbt och logiskt sätt att styra din häll. Med hjälp av en smart cirkulär touchkontroll med vridfunktion är det lätt att reglera både värme och tid.
Induktionshäll
Easy Dial™

58 cm bredd

HI1683G

HI1683G


HI1683G
58 cm bred induktionshäll med fasettslipad glaskant. En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis.Den snabba Induktionshällen har en praktisk EasyDial™-funktion som är ett extremt snabbt och logiskt sätt att styra din häll. Med hjälp av en smart cirkulär touchkontroll med vridfunktion är det lätt att reglera både värme och tid.
Induktionshäll
Easy Dial™
HI1632GB

HI1632Gb


HI1632GB
58 cm bred induktionshäll i klassiskt svart utförande. En induktions-häll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis.Den snabba Induktionshällen har en praktisk EasyDial™-funktion som är ett extremt snabbt och logiskt sätt att styra din häll. Med hjälp av en smart cirkulär touchkontroll med vridfunktion är det lätt att reglera både värme och tid.
Induktionshäll
Easy Dial™
Sense Series™