Sök:
Induktionshällar

Induktionshäll

Induktionshäll

En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis. Det är enkelt att få exakt rätt värme för att såsen ska koka precis lagom mycket.


Våra induktionshällar underlättar både matlagningen och rengöringen. En plan och slät häll är lätt att hålla ren och touchkontrollen är enkel att använda. Ytterligare en fördel är att en induktionshäll har en låg energiförbrukning.


Använd den praktiska boosterfunktionen på våra induktionshällar när du vill nå maxtemperatur på kortast möjliga tid. Boosterfunktionen gör det möjligt att använda maximal värme på alla zoner individuellt. Vissa rätter och matlagningsmetoder kräver snabb upphettning på kort tid och är användbart när du t.ex. bryner din biff eller vill ha den perfekta grillytan på din lax.


En induktionshäll är mer barnsäker än en vanlig häll med plattor. Barnet kan inte nå knapparna lika lätt som på en vanlig spis dessutom kallnar en induktionshäll väldigt fort efter att den stängts av, vilket skyddar små fingrar från att brännas.


Läs också om våra keramikhällar. Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera din induktionshäll med t.ex. våra inbyggnadsugnar, köksfläktar och kyl och frysskåp.

Induktionshällar