Sök:
Hällar

Våra inbyggnadshällar

Våra inbyggnadshällar

Våra hällar underlättar både matlagningen och rengöringen. En plan och slät häll är lätt att hålla ren och touch-kontrollen är enkel att använda. Ytterligare en fördel är att hällar även har en låg energiförbrukning.


En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Med den här hällen kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis. Det är enkelt att få exakt rätt värme för att såsen ska koka precis lagom mycket. hällarna har touch-kontroll och är enkla att rengöra eftersom maten inte bränner fast. Induktionshällen är med andra ord den optimala lösningen för ett proffsigt och perfekt resultat. Hällen kallnar dessutom väldigt fort efter att den stängts av, vilket skyddar små fingrar från att brännas.


Våra keramikhällar finns i flera olika utföranden och storlekar. Dom ingår i Sense Series™ vår samdesignade produktlinje för det moderna köket. En inbyggnadshäll är mer barnsäker än en vanlig häll med plattor. Barnet kan inte nå knapparna lika lätt som på en vanlig spis. Hällens släta yta med touch-kontroll ger en enkel användning och rengöring.


Läs mer om våra induktionshällar och keramikhällar. Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera din inbyggnadshäll med t.ex. en inbyggnadsugn, köksfläkt och kyl och frys för en snygg helhetslösning.

Hällar

90 cm bredd

HI1983G

HI1983G


HI1983G
90 cm bred induktionshäll med fasettslipad glaskant. En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis.Den snabba Induktionshällen har en praktisk EasyDial™-funktion som är ett extremt snabbt och logiskt sätt att styra din häll. Med hjälp av en smart cirkulär touchkontroll med vridfunktion är det lätt att reglera både värme och tid.
Induktionshäll
Easy Dial™

77 cm bredd

HI1832GB

HI1832GB


HI1832GB
77 cm bred induktionshäll med fasettslipad glaskant. En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis.Den snabba Induktionshällen har en praktisk EasyDial™-funktion som är ett extremt snabbt och logiskt sätt att styra din häll. Med hjälp av en smart cirkulär touchkontroll med vridfunktion är det lätt att reglera både värme och tid.
Induktionshäll
Easy Dial™

58 cm bredd

HI1683G

HI1683G


HI1683G
58 cm bred induktionshäll med fasettslipad glaskant. En induktionshäll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis.Den snabba Induktionshällen har en praktisk EasyDial™-funktion som är ett extremt snabbt och logiskt sätt att styra din häll. Med hjälp av en smart cirkulär touchkontroll med vridfunktion är det lätt att reglera både värme och tid.
Induktionshäll
Easy Dial™
HI1632GB

HI1632Gb


HI1632GB
58 cm bred induktionshäll i klassiskt svart utförande. En induktions-häll ger omedelbart en jämn värme som du kan reglera snabbt. Din matlagning blir mycket roligare när värmen är snabbare och mer exakt. Genom att välja en induktionshäll kan du njuta av samma flexibilitet och snabba värmejustering som hos en gasspis.Den snabba Induktionshällen har en praktisk EasyDial™-funktion som är ett extremt snabbt och logiskt sätt att styra din häll. Med hjälp av en smart cirkulär touchkontroll med vridfunktion är det lätt att reglera både värme och tid.
Induktionshäll
Easy Dial™
Sense Series™
HC1643G

HC1643G


HC1643G
58 cm bred keramikhäll med facet glaskant. Våra hällar underlättar både matlagningen och rengöringen. En plan och slät häll är lätt att hålla ren och touch-kontrollen är enkel att använda. Ytterligare en fördel är att de även har en låg energiförbrukning.
Keramikhäll