Sök:
Frysskåp

Frysskåp

Frysskåp

Ett frysskåp skall rymma allt från färdigmat, kycklingfiléer, hembakt bröd till glass. En side-by-side lösning med frysskåp och kyl erbjuder mycket plats, välplanerade hyllor och stadiga lådor – allt för att du ska få en bra överblick över innehållet.


Våra frysskåp karaktäriseras av rena och enkla linjer och kan beställas i vitt, svart och TouchProof™-behandlade rostfria dörrar. Dom rundade handtagen passar ihop med våra diskmaskiner, ugnar, spisar och fläktkåpor. Den välgenomtänkta och snygga designen gör våra frysskåp snygga att se på och praktiska att använda.


No-Frost

Det No-Frost-system som alla ASKOs frysar och kylar har är ett intelligent avfrostningssystem som frostar av så ofta som det behövs och inte enligt ett givet intervall.


Frysarna är utrustade med dynamisk luftcirkulation ger jämn kyla i hela skåpet, SuperCoolfunktion som sänker temperaturen under 7 h, holiday-funktion som spar energi. Alla våra frysar är utrustade med en tryckutjämnare (ventil) som gör att dörrarna är lätta att öppna och stänga.


AntiBacteria

En kyl ska hålla maten fräsch så länge som möjligt. Därför har väggarna och insidan av dörren på vissa av våra kylskåp en antibakteriell beläggning bestående av silverjoner. Beläggningen är permanent och hindrar tillväxt och spridning av bakterier, mikroorganismer, mögel och svamp.


Touch-kontrollen med LC-display är snyggt designad och enkel att använda. Tryck direkt på texten/symbolen, så lyser den upp när den aktiveras och du ser direkt vilka ändringar du gör.


Miljövänligt

Både kylsystemet och isoleringen innehåller miljövänliga gaser (freonfria) som inte påverkar ozonlagret eller bidrar till växthuseffekten. Alla ASKOs kyl resp. frysskåp har energiklass A+ för lägsta möjliga energiförbrukning.


Vårt frysskåp F2583NF kan kombineras med kylen R2583 för en side-by-side lösning. Våra vitvaror är samdesignade vilket gör att du kombinera ditt frysskåp med t.ex. en inbyggnadsugn, köksfläkt och inbyggnadshäll för en snygg helhetslösning.

Frysskåp