Diskmaskiner

ASKO-diskmaskiner har plats för extra mycket

Ge plats åt fler gäster, med marknadens mest rymliga diskmaskin

Vårt mål är att våra produkter ska bidra till att din vardag blir enklare. Det är därför vi genom årens lopp har arbetat så hårt med att utveckla marknadens största och mest flexibla korgsystem. Eftersom korgarna är det som du använder mest så presenterar vi återigen en rad förbättringar som sammantaget gör ett redan världsledande koncept ännu bättre. Den här gången har vi varit extra noga med att först ta reda på vad det faktiskt är som man lastar i sina diskmaskiner och sedan omsatt våra nyvunna kunskaper till en rad unika, innovativa och praktiska korglösningar. Med dessa förbättringar vågar vi lova att våra korgar är de bästa i världen!

Våra XXL-diskmaskiner kan diska upp till 18 kuvert med perfekt disk- och torkresultat och dessutom med energiklass A+++ . Det är därför ett obestritt faktum att en ASKO-diskmaskin rymmer mer än någon annan diskmaskin i världen.

Se alla våra extra rymliga diskmaskiner här

Helintegrerade diskmaskiner

Med våra integrerade modeller, kan du skapa ett kök med din egen personliga touch och smak.

Se alla helintegrerade modeller

Extra rymliga diskmaskiner med flexibla korgar på upp till 4 nivåer

Här hittar du marknadsledande diskmaskiner när det gäller kapacitet och flexibilitet.

Se alla XXL-modeller

Köpguide

Vilken diskmaskin ska jag välja
Om du är osäker på vilken typ av diskmaskin du ska välja rekommenderar vi att du tittar på vår guide för köp av diskmaskiner.
Tvättmaskiner i god kvalitet med hållbar konstruktionTvättmaskiner i god kvalitet med hållbar konstruktion