Kök
Sök:

ASKO KÖK

Våra kök är en naturlig mötesplats där vi börjar och slutar dagen. Köket är en social miljö där hela familjen kan samlas för frukost, lunch eller middag. Vi bjuder hem våra grannar, njuter av våra måltider och varandras sällskap dag efter dag och år efter år. Våra kök måste därför vara väl genomtänkta vad gäller både funktion och design. Vi vill ha vitvaror som är så tysta som möjligt, användarvänliga och som har hög kvalitet och lång hållbarhet. Kökstrenden går idag mot enkelhet. Vi vet att du inte vill lägga tid på att läsa krångliga manualer, frosta av frysen, göra rent ugnen, eller ta bort kladdiga fingeravtryck från rostfria ytor. Därför har vi redan tagit hand om det här tråkiga jobbet åt dig. Med våra Auto-program, No-Frost-frysar, självrengörande pyrolysugnar, induktionshällar och rostfritt stål med Touch Proof™ sparar du en massa tid och allt blir mycket enklare. Vi vill att du ska kunna fokusera på de roliga och kreativa delarna i köket, som att krydda din soppa eller grilla fisken. Resten kan du överlåta till oss. Vi erbjuder ett komplett samdesignat sortiment av köksprodukter för att du skall kunna kombinera våra produkter och få en snygg helhet i ditt kök.

Diskmaskiner

Diskmaskiner

ASKOs diskmaskiner är bland världens mest vatten- och energisnåla, med A i såväl energi som disk- och torkresultat. De är även tysta och enkla att använda. Diskmaskinerna är tillverkade i Sverige med hållbar kvalitet i varje detalj och tidlös design.

Spisar

Spisar

Med skandinavisk precision ger våra spisar dig perfekta matlagnings- och bakresultat. De är tillverkade i Finland och har högsta kvalitet i både design och funktion och prestanda. Det är en ren glädje att använda dem.

Kyl och Frys

Kyl och Frys

Med kylskåpet/frysskåpet från ASKO har de nyttiga livsmedlen optimala förutsättningar att hålla sig färska längre.

Hällar

Hällar

Våra hällar underlättar både matlagningen och rengöringen. En plan och slät häll är lätt att hålla ren och touchkontrollen är enkel att använda. Ytterligare en fördel är de att även har en låg energiförbrukning.

Fläktar

Fläktar

Våra nya fläktkåpor har en modern, rostfri och avskalad design. De frihängande modellerna har dubbla touch-kontroller för att köket ska vara både flexibelt och snyggt.Vi kan erbjuda dig en mängd olika modeller så att du kan få precis det du vill ha.

Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar

Ren, modern design i kombination med de bästa funktionerna och egenskaperna
formar grunden i vårt nya sortiment av ugnar; pyrolysugnar, kombinationsugnar, microvågsugn, ångugn och värmelåda.