ASKO - CLEAN SECRETS BY ASKO

CLEAN SECRETS BY ASKO

Clean as the Nordic nature. Clean as the sound of the wind. Clean as the surface of steel. Clean as the cut by a craftsman. Clean as our commitment to tell you the secrets of ASKO.

Ny generation tvättmaskiner och torktumlare från ASKO

ASKO:s nya generation av tvättmaskiner och torktumlare har en mängd innovativa funktioner som gör ditt liv enklare, grönare och den förskönar ditt hem. Produkterna består av förstklassiga stålkomponenter så du kan förlita dig på många års förbrukning.

Även efter 65 år i branschen, arbetar vi på att förbereda och utveckla våra produkter, så de matchar den moderna brukarens förväntningar på design och funktionalitet. För att tillmötesgå de höga förväntningarna har vi inkluderat brukaren i olika utvecklingsfaser och identifierat de största generna knutna till tvätt och tork. Vi kombinerar denna kunskap med vår långa erfarenhet inom tvättprodukter till privatkonsumenter och till de inom industri, för att skapa en ny generation av utseende, innovativa och slitstarka tvätt- och torkmaskiner.

Läs mer om ASKO och vår historia

Tvättmaskinsmodes – Genvägar till en bättre tvätt

Vinnare av Red Dot Best of the Best Award 2017

De nya tvättmaskinerna och torktumlare har vunnit det erkända priset Red Dot Design Award 2017 i kategorin Best of the Best för sin design, som är sofistikerad, minimalistisk och elegant. Vinnarmaskinerna är från ASKO Logic sortimentet; tvättmaskin W4086C.W och torktumlare T408HD.W.

Bildgalleri